Redactia.ro
Home » Monden » Copiii lui Costel Constantin: Cine sunt și de ce se spune că a murit de singurătate?

Copiii lui Costel Constantin: Cine sunt și de ce se spune că a murit de singurătate?

Costel Constantin, unul dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc, s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Vestea morții sale a șocat lumea teatrului și pe cei apropiați, iar mulți cred că marele actor a murit de singurătate. Costel Constantin a lăsat în urmă doi copii, fiecare din căsătoriile anterioare. Într-un interviu pentru adevărul.ro, actorul a dezvăluit detalii despre viața și ocupațiile celor doi fii ai săi, Vlad și Tudor.

Copiii lui Costel Constantin: cariere și realizări

Costel Constantin a fost căsătorit aproape cinci decenii cu Mihaela, după ce fiecare a trecut printr-un divorț anterior. Nu au avut copii împreună, dar fiecare avea câte un copil din căsătoriile anterioare. Fiul cel mare al lui Costel, Vlad, este medic, iar Tudor, fiul mai mic, a fost sportiv și ulterior om de afaceri.

Într-un interviu de acum trei ani, Costel Constantin a povestit cu mândrie despre fiii săi. „Fiul meu cel mare, Vlad, care are acum 54 de ani, l-am luat într-un film să facă figurație pe când avea opt ani, în „Întoarcere la dragostea dintâi“, dar nu i-a plăcut niciodată actoria. A preferat medicina, iar acum este un chirurg excelent. Cel mic, Tudor, îmi spunea că-l doare gâtul când citește. Citea cu mușchii. Așa că el a făcut rugby, a jucat 10 ani în Franța și a fost căpitanul Naționalei, în urmă cu 20 de ani. Are 49 la picior, 1,98 înălțime și 130 de kilograme. Vi-l imaginați! Dar bănuiesc că n-a citit o carte până la capăt”, a declarat Costel Constantin.

Tudor, după retragerea din sport, a devenit om de afaceri, ocupându-se de vânzarea de mobilă.

Singurătatea și pierderea soției

Pierdera soției sale, Mihaela, a avut un impact profund asupra lui Costel Constantin. Cuplul a fost extrem de apropiat, iar moartea soției sale l-a afectat grav pe actor. Jurnalista Ioana Mandache a relatat că a vorbit cu Costel Constantin cu doar o zi înainte de moartea acestuia și a povestit despre starea emoțională grea prin care trecea actorul.

El suferea cumplit după Mihaela, soția sa, care s-a prăpădit în urmă cu nici un an. Nu știu dacă avea și o depresie, cert este că eu cred că de asta a murit, de dorul ei. Spunea că nu mai este el de când ea a murit. Nu se mai regăsea!”, a declarat Ioana Mandache.

Mihaela, soția lui Costel Constantin, avea un magazin alimentar și se ocupa de această afacere, dar era mereu prezentă în viața soțului ei. Îl însoțea peste tot, la teatru și la toate evenimentele. Apropierea lor a fost una deosebită, iar pierderea ei a lăsat un gol imens în viața actorului.

Ultimul act: retragerea de pe scenă

Anul trecut, Costel Constantin și-a luat rămas bun de la scenă cu ultimul spectacol în care a jucat, „Take, Ianke și Cadâr”. Acesta a fost momentul în care marele actor și-a încheiat cariera strălucită, lăsând în urmă o moștenire impresionantă în lumea teatrului românesc.

Moartea lui Costel Constantin reprezintă o pierdere imensă pentru teatrul românesc și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat. De-a lungul carierei sale, a jucat în numeroase piese celebre și a fost recunoscut pentru talentul și dedicația sa.

Singurătatea și dorul de soția sa au fost, se pare, factori decisivi în declinul sănătății lui Costel Constantin. Jurnalista Ioana Mandache a subliniat cât de mult a suferit actorul după pierderea soției sale și cum această suferință a contribuit la sfârșitul său prematur.

În concluzie, Costel Constantin a fost un gigant al teatrului românesc, un om de o mare sensibilitate și talent. Moartea sa a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit, iar amintirea sa va rămâne vie prin operele și performanțele sale. Copiii săi, Vlad și Tudor, vor păstra vie moștenirea tatălui lor, fiecare în domeniul său de activitate. Costel Constantin va rămâne un simbol al dedicării și pasiunii pentru artă, un exemplu pentru generațiile viitoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: