Redactia.ro
Home » Știri » Copiii, trup și suflet alături Kate Middleton în lupta împotriva cancerului. Cum o ajută micuții

Copiii, trup și suflet alături Kate Middleton în lupta împotriva cancerului. Cum o ajută micuții

Kate Middleton are cancer.

Vestea tragică că Prințesa de Wales, Kate Middleton se confruntă cu cancerul a șocat o lume întreagă. Soția Prințului William a trecut prin momente extrem de dificile începând cu luna ianuarie, când a fost supusă unei intervenții abdominale. De atunci, viața ei s-a schimbat dramatic, iar unul dintre cele mai grele momente a fost acela când a trebuit să le spună copiilor ei despre boala sa.

Copiii, trup și suflet alături de mama lor

George, Charlotte și Louis au primit cu surprindere și tristețe vestea că mama lor se confruntă cu o afecțiune gravă de sănătate. Cu toate acestea, au fost alături de ea și i-au oferit sprijinul lor necondiționat în aceste clipe dificile. Un prieten apropiat Familiei Regale a remarcat rezistența și înțelegerea extraordinară a copiilor în fața situației delicate.

„Este înduioșător să vezi cât de puternici sunt copiii. Este important să găsească momente de bucurie și distracție împreună. Pentru ei, copiii sunt centrul universului”, a declarat această sursă pentru revista PEOPLE.

Au ținut boala secretă

Kate Middleton și Prințul William au ales să păstreze boala secretă pentru o perioadă de timp, concentrându-se pe protejarea intimității și a echilibrului familiei lor tinere.

„William și cu mine am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a gestiona această situație în privat, pentru binele familiei noastre tinere. (…) A fost un proces care a necesitat timp. A trebuit să îmi revin după intervenția chirurgicală majoră și să mă pregătesc pentru tratament. Dar, mai presus de toate, a fost esențial să găsim momentul potrivit să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod care să fie adecvat pentru ei și să le oferim siguranța că totul va fi bine”, a declarat Kate Middleton la sfârșitul lunii martie.

În ciuda provocărilor, familia regală a rămas unită și puternică, iar Kate a fost profund recunoscătoare pentru sprijinul și înțelegerea de care au dat dovadă copiii ei în aceste momente dificile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: