Redactia.ro
Home » Știri » Copil de 5 ani găsit la Tătărani, după ce a plecat de la grădiniță, fiind nesupravegheat. Băiețelul nu vorbește și a mers singur de-a lungul DN1 

Copil de 5 ani găsit la Tătărani, după ce a plecat de la grădiniță, fiind nesupravegheat. Băiețelul nu vorbește și a mers singur de-a lungul DN1 

Un băiețel de doar 5 anișori care nu vorbește, a fost dat dispărut ieri la ieșirea din Ploiești spre Bărcănești. Micuțul a ieșit pe poarta grădiniței la care este înscris fără să îl oprească cineva și a mers pe marginea Drumului Național 1, traversând podul de la Tătărani. Iată toate detaliile!

Copil de 5 ani găsit la Tătărani, după ce a plecat de la grădiniță

Potrivit  actualitateaprahoveană.ro, băiețelul în vârstă de doar cinci ani a părăsit, ieri, curtea grădiniței private la care era înscris, deoarece nu a fost supravegheat. Grădinița este situată la marginea municipiului Ploiești. De aici, micuțul a mers pe jos, traversând podul de la Bărcănești, pe marginea DN1.

Totuși, în ciuda traficului mare din această porțiune de drum, copilul a avut noroc și a traversatfără probleme podul, chiar pe marginea drumului național. După ce a coborât de pe pod, copilul a intrat în curtea unei societăți comerciale.

Ajuns în curte, micuțul a fost sesizat de către personalul de pază. Astfel a fost alertată poliția.

Între timp, în municipiul Ploiești, reprezentanții grădiniței private și-au dat seama de dispariția micuțului și au alertat, de asemenea Poliția. Copilul a fost căutat de către autoritățile Secției 4 Sud Ploiești.  Poliția Bărcănești a anunțat și DGASPC de incident.

Pe Facebook s-a făcut un anunț despre cazul micuțului:

„Copil găsit în Tatarani…Dacă îl recunoaște careva…Are aprox 5 ani și nu vorbește. Copilul în momentul de fata se afla la Politia Barcanesti”, a fost mesajul postat în cadrul grupului de socializare Info Bărcănești, conform sursei citate.

 Oamenii legii au acționat rapid și s-au asigurat de siguranța copilului

„Unul dintre polițiștii sosiți la fața locului a mers acasă și a adus pamperși, de la propriul copil, și câteva jucării, pentru ca micuțul, care comunică mai greu, să se poată liniști și simți confortabil în prezența unor străini. Persoana de la intrarea în societatea comercială a stat permanent cu cel mic. Părinții disperați l-au găsit aici, îngrijit de polițiști și de personalul DGASPC Prahova, sosit la fața locului. Acum micuțul este bine, în sânul familiei”, relatează sursa citată.

 

Sursa foto:  actualitateaprahoveană.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: