Redactia.ro
Home » Știri » Copilotul Laura Salvo a murit într-un accident groaznic, la raliul din Portugalia. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Copilotul Laura Salvo a murit într-un accident groaznic, la raliul din Portugalia. Cum s-a întâmplat nenorocirea

GALERIE FOTO (4) Copilotul Laura Salvo a murit

Tragedie imensă în lumea sportului. Laura Salvo, în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața într-un accident teribil petrecut în Raliul Vidreiro, etapă din Raliul Portugaliei. Aceasta era împreună cu Miguel Socias, iar mașina în care se aflau cei doi s-au răsturnat. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru Salvo.

Copilotul Laura Salvo a murit într-un accident groaznic, la raliul din Portugalia. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Copilotul lui Miguel Socias, Laura Salvo a murit într-un accident rutier, după ce mașina în care se aflau cei doi s-a răsturnat. Miguel și Laura se aflau în formă maximă, în condițiile în care aceștia câștigaseră la Raliul Xixona. Medicii ajunși la fața locului au intervenit de urgență, iar după câteva minute de la tragicul accident, aceștia au încercat să o resusciteze pe Laura, dar nu au mai putut face nimic.

Laura Salvo este originară din Valencia, făcând parte dintr-o familie cu tradiție în lumea raliurilor, tatăl său, Gabriel fiind pilor, iar sora sa , Maria concurează în aceste competiții. Salvo a câștigat Bierzo Rally , ca fiind copilot pentru Surhayen Pernis în februarie, iar cu câteva săptămâni înainte să moară a câștigat Ciutat de Xixona Rally alături de Socias.

Miguel Socias s-a ales cu doar câteva răni, fiind transportat la spital. În prezent, acesta se simte bine. Președintele Clubului Marina Grande Automobile le-a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și apropiaților Laurei.

Paulo Goncalves a murit

La începutul anului 2020, din lumea raliurilor a fost în doliu. Paulo Goncalves a murit în Raliul Dakar, în timpul cursei din cea de-a 7-a etapă, accidentul fiind foarte grav. Deși medicii au încercat să îl resusciteze minute în șir, aceștia au fost nevoiți să confirme decesul.

Goncalves a căzut cu motocicleta sa la kilometrul 276 al probei speciale, intrând în stare de inconștiență pentru ca mai apoi să intre în stop cardio-respirator. La acel moment l-au preluat de urgență, dar medicii de la spital nu au mai putut face nimic. Sportivul s-a clasat pe cea de-a doua poziți în Raliul Dakar 2015 și se afla la cea de-a 13-a ediție la care participă, fiind considerat un vedetar al sportului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: