Redactia.ro
Home » Știri » Doliu in lumea showbiz! Celebrul creator Kenzo a murit din cauza coronavirusului

Doliu in lumea showbiz! Celebrul creator Kenzo a murit din cauza coronavirusului

Un celebru creator de modă a murit din cauza coronavirusului. Kenzo Takada, creatorul de modă japonez în vârstă de 81 de ani a murit din cauza coronavirusului.

 

Stilistul japonez, decedat la Paris

 

Fondatorul casei de modă cu același nume, Kenzo, a decedat duminică, 4 octombrie 2020, din cauza coronaviruslui. Familia faimosului stilist japonez a anunțat duminică, printr-un comunicat adresat presei franceze, că Takada a încetat din viață din cauza complicațiilor provocate de COVID-19, într-un spital din Neuilly-sur-Seine, de lângă Paris. Purtătorul de cuvânt nu a dat, însă, o cauză a morții.”Kenzo Takada s-a stins din viaţă duminică, 4 octombrie 2020, la Spitalul american din Neuilly-sur-Seine din cauza afecţiunilor provocate de COVID -19”, a precizat purtătorul de cuvânt.

 

Cine a fost Kenzo Takada?

Kenzo, primul stilist japonez care s-a impus la Paris, în vârstă de 81 de ani, și-a desfășurat întreaga carieră la Paris. Născut la 27 februarie la Himenji, în apropiere de Osaka, stilistul japonez era pasionat de desen și croitorie, pe care a învățat-o de la surorile sale.

Designerul este cunoscut în modă sub prenumele Kenzo. Marca sa este renumită pentru desenele colorate, vii și cudate, scrie mediafax.ro. Fondatorul casei de modă a plecat la Paris când avea doar 26 de ani. Prima colecție a celebrului creator datează din 1970, iar marca Kenzo a primit acest nume în 1976. Prima linie pentru bărbați a creatorului de modă datează din 1983, iar primul parfum a fost lansat cinci ani mai târziu.

Creatorul de modă și-a vândut marca în 1993 gigantului LVMH și și-a anunțat retrarea din modă șase ani mai târziu.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: