Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea muzicii. O cântăreață de muzică populară a pierit într-un grav accident rutier

Doliu în lumea muzicii. O cântăreață de muzică populară a pierit într-un grav accident rutier

Doliu în lumea muzicii

Accident teribil în comuna suceveană Dărmănești. O cântăreață de muzică populară a murit la o vârstă fragedă după ce mașina în care se afla, s-a izbit de un autoturism parcat.

Daniela Cușnir, avea 24 de ani și era artistă de muzică populară, care câștigase un prestigios concurs de folclor.

Doliu în lumea muzicii. O cântăreață de muzică populară a pierit într-un grav accident rutier

O cântăreațâ de muzică populară a murit într-un accident tragic în comuna suceveană Dărmănești. Daniela Cușnir, în vârstă de 24 de ani a pierit luni într-un accident rutier. Conform autorităților, accidentul s-a produs în jurul orei 07.00, pe raza localității Dărmănești, iar șoferul mașinii în care se afla artista, violonist în trupa acesteia, a adormit la volan și a intrat cu autoturismul într-un podeț din beton și s-a oprit într-un alt autoturism parcat.

Potrivit Ziar de Suceava, cei doi cântăreți se întorceau de la o petrecere și mai aveau doar un kilometru până să ajungă acasă. Medicii de pe ambulanță ajunși la fața locului au găsit-o pe Daniela în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor, tânăra a fost declarată decedată.

Tânărul de la volan, în vârstă de 19 ani era conștient, fiind testat cu aparatul etilotest și a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei reale.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că a adormit la volan, iar autoritățile fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Mesajul postat de artista pe rețelele de socializare cu doar o zi înainte de tragedie

Daniela și colegul său de trupă se întorceau spre casă de la un eveniment care a avut loc la Vatra Dornei, unde ar fi cântat toată noaptea. Înainte cu doar o zi de tragedie, artista a postat o imagine pe rețelele de socializare, alături de un mesaj pentru fanii săi. „Duminica frumoasa tuturor! Noi am început devreme, voi ce faceți?”, a scris Daniela pe Facebook.

Familia tinerei a rămas înmărmurită la aflarea veștii, iar sora sa, Georgiana a postat un mesaj emoționant, în care își ia rămas bun de la ea.

Vaiii, inima mea frumoasa cu chip de înger, de ce m-ai lăsat, unde te-ai dus, vino înapoi, cum o sa trăiesc eu fără tine, cui am sa-i mai spun ce am pe suflet….dragostea mea toată, sa te ierte Dumnezeu și sa te aibe in paza lui… Îngerul meu! Mi-ai rupt inima!”, a scris sora cântăreţei pe Internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: