Redactia.ro
Home » Monden » Corina Bud a fost surprinsă într-un costum de baie provocator! Iată cum a apărut artista

Corina Bud a fost surprinsă într-un costum de baie provocator! Iată cum a apărut artista

GALERIE FOTO (4) Corina Bud a fost surprinsă într-un costum de baie provocator! Iată cum a apărut artista

Corina Bud și-a uimit fanii cu noile sale fotografii! Artista a apărut într-un costum de baie foarte sexy și a încins atmosfera în mediul online. 

Corina Bud a fost surprinsă într-un costum de baie provocator! Iată cum a apărut artista

Corina Bud este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, dar și una dintre cele mai sexy. De obicei postările ei sunt pline de sex-appeal și provoacă urmăritorii să aibă diferite reacții. Întodeauna a fost o persoană dezinhibată și nu a ținut cont de gura lumii, așa că artista a rămas mereu pe drumul ei. Are în garderobă o mulțime de piese vestimentare și accesorii de marcă, neobinșuite, cu care atrage toate privirile oriunde.

De curând, artista a postat pe pagina ei de Instagram câteva fotografii într-un costum de baie provocator, de culoare neagră, din două piese. Vedeta a purtat o pereche de bikini extrem de decupată la spate, care a lăsat la vedere posteriorul ferm și bombat. Acest lucru care i-a făcut pe fanii să comenteze și să reacționeze imediat la vederea imaginilor.

”Bună, bună, bună”, ”Ești incredibil de frumoasă, ”Superbă”, ”Bestială”, ”Perfectă”, ”Cei mai sexy chiloței”, ”Ești învechită”, ”Ai un sex-appeal aparte”, ”Arăți uimitor”, ”Perfectă”, sunt doar câteva din comentariile internauților la fotografiile Corinei Bud.

Ce spune Corina Bud despre formele ei

La începutul lui 2021, Corina Bud a împlinit 41 de ani, însă chiar și la această vârstă, artista continuă să demonstreze că este una dintre cele mai excentrice personaje din România. Aceasta este o cunoscută cântăreață din industria muzicală din România. A debutat în anul 2004 cu albumul ”Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Originară din Satu Mare, Corina a absolvit două facultăți: ASE-ul și Facultatea de Drept din București. În plan person al, Corina Bud a fost căsătorită cu Nelu Bud, împereună cu care are un băiat care se numește Robin.

Artista a mărturisit într-un interviu că este foarte mulțumită de felul în care arată. Corina a afirmat că nu s-a gândit niciodată să își pună silicoane și că este mulțumită de bustul ei.

”Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J Lo.!”, spunea Corina Bud.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: