Redactia.ro
Home » Monden » Corina Caciuc, din nou însărcinată!? Detaliul care a dat-o de gol pe iubita lui Laurențiu Reghecampf: ”Vine și o fetiță”

Corina Caciuc, din nou însărcinată!? Detaliul care a dat-o de gol pe iubita lui Laurențiu Reghecampf: ”Vine și o fetiță”

GALERIE FOTO (2) Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată

Deși este un bărbat care își ține viața personală departe de ochii curioșilor, lui Laurențiu Reghecampf i-a scăpat un detaliu esențial în ceea ce o privește pe Corina Caciuc, actuala sa parteneră. Fanii au fost extrem de vigilenți și au început să își pună noi semne de întrebare.

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai apreciați antrenori de fotbal, devenind celebru în urma căsătoriei cu Anamaria Prodan. După un mariaj reușit care a durat 15 ani, bărbatul a luat decizia de divorța și de a-și întemeia o familie alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit și un băiețel în urmă cu aproape un an.

Corina Caciuc, mamă pentru a doua oară

Recent, pe pagina de Instagram a lui Laurențiu Reghecamp au apărut mai multe imagini cu el, alături de noua sa familie, Corina Caciuc și micuțul Liam. La aproape un an de când a venit pe lume, cel mai mic copil al antrenorului de fotbal este o adevărată frumusețe, tocmai de aceea a atras o mulțime de aprecieri din partea fanilor de pe rețelele de socializare.

Totuși, ultima fotografie postată de Reghe a lăsat loc de interpretat, deoarece a scos la iveală un detaliu la care nimeni nu se aștepta. În imagine se poate vedea burtica iubitei sale care este asemănătoare cu cea a unei graviduțe. De asemenea, modul în care Reghe a ales să îi atingă pântecul ar fi fost un alt semn că se pregătesc să devină din nou părinți. Fanii au comentat imediat, fiind de părere că partenera lui Laurențiu Reghecampf ar urma să aducă pe lume o fetiță.

„Vine și o fetiță?”, „Ce frumusețe va fi, ca băiețelul și ca ei. Doamne ajută, tot ce își doresc”, „Al doilea bebe pe drum?” Mami are burtică de bebe? Să fie sănătoasă, că frumoasă și scumpă este”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au adăugat la imaginea postată de Reghe pe Instagram.

Corina Caciuc cu burtica de graviduță, alături de fiul său și Laurențiu Reghecampf
Corina Caciuc cu burtica de graviduță, alături de fiul său și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, tată de băieți

Antrenorul de fotbal al echipei Neftci Baku se află deja la al treilea mariaj, însă, din păcate, niciuna dintre partenerele sale nu i-au adus pe lume o fetiță. Inițial, bărbatul a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, care l-a născut pe Luca Reghecampf. Ulterior, Reghe a avut un mariaj eșuat cu Anamaria Prodan, în urma căruia a rezultat un fiu, Laurențiu Reghecampf Jr., alias Bebeto.

În luna mai a anului trecut, antrenorul de fotbal avea să se bucure pentru a treia oară, deoarece Corina Caciuc, cea pentru care a părăsit-o pe Anamaria, a dat naștere unui fiu perfect sănătos pe nume Liam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: