Redactia.ro
Home » TV » Corina Chiriac a plecat de la Național TV, după 12 ani de colaborare. Ce motiv a avut artista

Corina Chiriac a plecat de la Național TV, după 12 ani de colaborare. Ce motiv a avut artista

GALERIE FOTO (2) Corina Chiriac părăsește Națtinal Tv

Corina Chiriac părăsește Național TV. Artista a făcut acest anunț surprinzător pentru mulți, după o colaborare de mai bine de un deceniu cu acest post de televiziune. Ea a vorbit și despre motivul care a făcut-o să renunțe la aparițiile TV.

Ce a determinat-o pe Corina Chiriac să plece de la Național TV

Vedeta și-a anunțat fanii printr-o postare de pe pagina personală de Facebook că se retrage de la postul de televiziune unde românii au putut să o vadă în ultimii 12 ani. Corina Chiriac a explicat că aceste două luni de izolare au făcut-o să se gândească și să reflecteze la ce este cu adevăr important în viața. Ea a declarat că odată cu împinirea celor 50 de ani, este momentul să facă o schimbare în viața ei și să renunțe la televiziune.

Artista a motivate că are nevoie de o pauză pentru a se revigora, atât pe plan personal, cât și pe plan professional.

Am pentru voi un anunț important. Iată că și mie ultimele două luni mi-au schimbat viață. Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorba cu mine și am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională.

După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scenă Cerbului de Aur, în emisiuni tv și multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD “Stradă Speranței ” și un site enorm , www.corinachiriac.ro, site la care am muncit câțiva ani alături de o echipa, această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectiva de viață. Una mai liniștită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV”, a explicat Corina Chiriac pe Facebook.

Corina Chiriac a decis să plece de la Național TV, după o colaborare de 12 ani

Totodată, Corina Chiriac a ținut să le mulțumească pentru colaborare celor de la Național TV, mai ales pentru că decizia de plecare i-a aparținut ei, fără a fi constrânsă din alte părți pentru a renunța. Artista i-a liniștit pe fanii care doreau să revadă emisiunile prezentate de ea și a anunțat că acestea vor putea fi revăzute, chiar dacă nu se mai filmează nimic nou.

Vedeta a explicat și că acum își ocupă timpul punând gânduri pe hârtie, lucru despre care spune că o bucură în acceași măsură în care o consumă, nefiind numai lucruri bune de povestit.

Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să “Ne-amintim Duminică” și să “Oprim Timpul” împreună.

Sutele de ediții filmate pâna anul asta în dată de 11 Martie, vor fi revăzute de azi înainte de către alte și alte rânduri de telespectatori ! Mulțumesc echipei televiziunii Național Tv pentru găzduire și urez tuturor emisiuni frumoase în viitor.

Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură deși mă consumă emoțional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!”, a scris artista.

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite și mai apreciate cântărețe din România și are o carieră de peste 50 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: