Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost singurul soț al Corinei Chiriac. Bărbatul a plecat din țară, după divorț

Cine a fost singurul soț al Corinei Chiriac. Bărbatul a plecat din țară, după divorț

GALERIE FOTO (2) singurul soţ al corinei chiriac

Despre viaţa personală a Corinei Chiriac nu se ştie prea multe. Dacă pe carieră a pus dintotdeauna foarte mult preț, nu același lucru s-a întâmplat și cu partea sentimentală.

Cine a fost singurul soț al Corinei Chiriac

Corina Chiriac a fost măritată o singură dată, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divorțat în 2007. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani, în anii ’90. S-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, la un restaurant românesc şi s-au căsătorit la Las Vegas.

„Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac”, declara Virgil Anastasiu într-o emisiune de televiziune.

A murit în urmă cu 8 luni

Virgil Anastasiu a terminat Institutul de Marină Constanţa şi a lucrat 3 ani pe navele NAVROM. Apoi în 1986 a decis să fugă de regimul comunist şi a ajuns în Statele Unite. Datorită potenţialului său profesional şi uman a ajuns rapid să conducă diverse companii în SUA, unde a învăţat tainele afacerilor, pe care, ulterior, le-a adus şi în România. Se mutase de mai mult timp lângă Sibiu, la Gura Râului. A revenit în țară și a lucrat ca director sau consilier în Bucureşti la diferite instituţii.

Virgil Anastasiu a murit în urmă cu 8 luni, la Gura Rîului, lângă Sibiu

La un moment dat, singurul soţ al Corinei Chiriac a fost director general-adjunct al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucuresti (ALPAB), postura pe care a părăsit-o la începutul lui 2012. Conform declarţiei de avere, Anastasiu cîştiga anual 17.326 lei din salariu, 13.548 lei datorită funcţiei de membru CA la Carom SA şi 37.949 lei prin firma lui de consultanţă, ceea ce înseamnă că încasa lunar 5.700 lei. El deţinea un teren forestier de 1.000 metri pătraţi la Poiana Braşov şi a notat că a împrumutat o persoană fizică, probabil un amic, cu uriaşa sumă de 200.000 de euro.

Din păcate, singurul soț al Corinei Chiriac, în vârstă de 58 de ani, a decedat anul trecut, în luna iulie. Decesul a avut  loc la Gura Rîului, lângă Sibiu, acolo unde se retrăsese de câțiva ani. anunța publicația starsibian.ro la vremea respectivă.

Marea iubire a artistei nu a fost soţul ei

Dacă am crede că marea iubire a artistei a fost soțul său, ei bine nu este așa. Corina Chiriac a recunoscut la o emisiune de radio că a iubit un artist străin, însă nu i-a pronunțat numele. Este vorba de celebrul artist ceh Karel Gott.

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui festival de muzică din Cehoslovacia, unde artista ne reprezenta ţara. Au continuat să se întâlnească de fiecare dată când Corina Chiriac trecea granița țării, totul până în 1983, când artistei i s-a luat paşaportul. Atunci  a fost și momentul când povestea lor de dragoste s-a încheiat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: