Redactia.ro
Home » Monden » Corina Dănilă a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Cum arată actrița în această perioadă a vieții sale

Corina Dănilă a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Cum arată actrița în această perioadă a vieții sale

GALERIE FOTO (2)

Corina Dănilă face parte din generația actorilor care ocupă un loc aparte în inimile publicului din țara noastră. Cu toate că anii când interpreta unul dintre cele mai iubite personaje din telenovelele românești au apus, continuă să fie o prezență încântătoare în televiziune. Este în continuare o femeie deosebit de frumoasă, iar ultimele imagini cu ea demonstrează în totalitate acest lucru.

Corina Dănilă era în urmă cu 20 de ani una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră, iubită în special pentru rolul său din telenovela „Numai iubirea”. A adus la viață un personaj sensibil și a conturat alături de Alexandru Papadopol o poveste de dragoste care i-a impresionat pe telespectatori până la lacrimi. Cariera ei nu s-a încheiat însă atunci, deoarece vedeta poate fi văzută în continuare pe micile ecrane. A împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani, dar zâmbetul său a rămas parcă neschimbat.

Cei care-și doresc în continuare să se bucure de prezența Corinei o pot face urmărind emisiunea pe care o prezintă la TVR 2. „Gala umorului” este difuzată în fiecare vineri  de la ora 20.:00 și aduce la lumină unele dintre cele mai spectaculoase momente umoristice din istoria producțiilor românești.

Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate

După ce în anul 2017 prezentatoarea de televiziune a fost sfătuită de medici să slăbească 15 kilograme, problemele de sănătate nu au mai intervenit în cariera Corinei. Se confruntă însă cu o afecțiune de piele numită vitiligo, pe care reușește cu succes să o ascundă în fața publicului.

Boala nu îi pune în pericol sănătatea, însă vedeta preferă să-și ascundă urmele de pe piele deoarece nu dorește să atragă atenția spectatorilor săi asupra acestui aspect din viața sa.

„E vorba despre vitiligo. Se declanșează pe fond emoțional, în condiții de slăbire a sistemului imunitar și pe care o duci toată viața. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Din respect pentru publicul spectator și telespectator, folosesc machiaj și pe față, și pe mâini, atât la teatru, cât și la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac și la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini.

Încerc, de ceva vreme, să țin sub control evoluția și să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite.”, a declarat Corina Dănilă pentru  click.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: