Redactia.ro
Home » Monden » Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate. De ce boală suferă prezentatoarea tv

Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate. De ce boală suferă prezentatoarea tv

GALERIE FOTO (6) Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate.

Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate. La aproape 50 de ani, moderatoarea tv arată foarte bine și este o prezență remarcabilă la evenimente. Deși este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țară, Corina Dănilă și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor. Vedeta vorbește rar despre viața personală, evitând să vorbească despre ce se întâmplă în viața ei. Cu toate astea, Corina Dănilă a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre starea sa de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta?

Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate. De ce boală suferă prezentatoarea tv

Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate. Este una dintre gazdele emisiunii „Gala umorului” de la TVR2, dar și o actriță de succes. Vedeta vorbește rar despre viața sa personală, preferând să aducă în discuții subiecte legate de cariera sa.

Într-un interviu, Corina Dănilă a vorbit despre viața sa de familie, dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă. În această vară, Corina s-a plimbat câteva zile prin România, descoperind locuri noi. „Am avut evadări de câte două sau trei zile la noi, în România, ceea ce m-a făcut să (re)descopăr locuri frumoase şi oameni primitori, chiar dacă parcurgem încă o perioadă grea. Noi deja am încheiat filmările la noul sezon al emisiunii „Gala umorului” de pe TVR 2. Telespectatorii vor urmări din luna octombrie un sezon nou-nouţ, cel cu numărul şaisprezece”, a spus vedeta.

Corina Dănilă are vitiligo

Corina a vorbit și despre problemele sale de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul anilor. La un moment dat, în presă s-a scris că prezentatoarea tv are două pete suspecte pe mâini, iar acest lucru a ridicat multe lucruri de întrebare.

Vedeta a recunoscut că are vitiligo, o afecțiune dermatologica auto-imună. „Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite, sub atenta îndrumare a domnului doctor Lucian Russu. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, a spus actrita pentru Click.ro.

De asemenea, vedeta a mărturisit că are probleme cu coloana și cu articulațiile, după ce a luat câteva kilograme în plus. Corina urmează în prezent o terapie cu oxigen hiperbar. „Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate şi că am urmat programul „Good life” la Clinica Bioterra, sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie şi că încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT), la Centrul Medical Naturalia, pentru că oxigenul respirat difuzează din capilare în ţesuturi şi ajunge în zonele slab perfuzate, ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii”, a mai spus Corina Danila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: