Redactia.ro
Home » Știri » Corinne Masiero a protestat la gala premiilor César. Actrița s-a dezbrăcat în fața tuturor

Corinne Masiero a protestat la gala premiilor César. Actrița s-a dezbrăcat în fața tuturor

GALERIE FOTO (4) Corinne Masiero a protestat la gala premiilor César

Corinne Masiero a protestat la gala premiilor César. Actrița Corinne Masiero și-a făcut apariția pe scenă de la gala premiilor Cesar, îmbrăcată într-un costum de măgar, purtat peste o rochie cu pete roșii imitând sângele. Ulterior, vedeta și-a dat jos hainele pentru a afișa mesajele ce erau scrise pe spatele ei.

Corinne Masiero a protestat la gala premiilor César. Actrița s-a dezbrăcat în fața tuturor

Corinne Masiero a protestat la gala premiilor César. Moment de senzație la gala premiilor César. Actrița Corinne Masieră a fost protagonista evenimentului după ce s-a dezbrăcat pe scena în semn de protest față de lipsa măsurilor de sprijinire a culturii pe perioada pandemiei de coronavirus. Corinne Masiero, în vârstă de 57 de ani a apărut pe scenă îmbrăcată într-un costum de măgar, iar pe deasupra a purtat o rochie cu pere roșii imitând sângele.

Vedeta și-a dat jos hainele pentru a afișa mesajele scrise pe piele, devenind astfel senzația serii. “Fără cultură, fără viitor” şi Dă-ne arta înapoi, Jean”, au fost mesajele scrise pe trupul actriței. Corinne Masiero a fost invitată să prezinte premiul pentru constume în cadrul ceremoniei desfășurate în condiții de pandemie, cu respectarea distanțării sociale. Protestul actriței vine după ce toate cinematografele franceze sunt închise de mai bine de trei luni. „Toţi suntem goi acum”, a spus ea, referindu-se la faptul că teatrele și cinematografele din Franţa sunt închise.

De asemenea, celebritățile invitata la eveniment au făcut câteva declarații referitoare la situația produsă de pandemia de coronavirus, susținând gestul actriței. „Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf. Este de neînţeles”, a declarat Stéphane Demoustier, care a primit premiul Cesar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru „La fille au bracelet”. Totodată, Laure Calamy, a fost numită cea mai bună actriță pentru rolul din „Antoinette dans les Cévennes”, iar cel mai bun actor în rol principal a fost desemnat Sami Bouajila pentru „Un fils”. Câștigătorul premiilor Cesar este pelicula ”Adieu Les Cons”, o comedie neagră regizată de Albert Dupontel. Povestea filmului arată viața unei femei grav bolnavă care își caută disperată copilul.

Marina Fois a dechis gala cu un discurs marcat de emoție și ironie

Actrița franceză Marina Fois a deschis gala premiilor Cesar, a avut un discurs ironic. Aceasta și-a începutu discursul introductiv cu o lungă tiradă la adresa anului 2020.„A început cu un virus. Pardon, o ‘virus’ . De fapt, nu. La început i s-a spus ‘Le Covid’, dar apoi, când am înţeles că va fi o încercare foarte lungă şi foarte enervantă, am trecut-o la feminin„, a declarat ironică vedeta.

Prezentatoarea galei a abordat în discursul ei din debutul galei și faptul că s-au închis spațiile culturale în cadrul crizei sanitare din Franța și nu a ezitat niciun moment să critice deciziile Guvernului de la Paris. „I-am închis pe tineri şi am închis cinematografele, teatrele şi am interzis concertele pentru a deschide bisericile, pentru că suntem un stat laic şi pentru ca vârstnicii să poată să meargă la slujba de Crăciun – pentru că suntem un stat laic. Şi cum, slavă Domnului, sălile de spectacole erau închise, a existat un aflux mai mic de oameni. Deci, am putut să organizăm mari fluxuri de oameni în marile magazine şi în centrele comerciale, pentru a putea să oferim de Crăciun diverse lucruri pe care le aveam oricum deja şi pentru a putea apoi să le returnăm pe eBay„, a declarat actriţa franceză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: