Redactia.ro
Home » Știri »  Cornel Dinicu, din nou la locul incendiului pentru noi probe și mărturii: „Mâna criminală o vor decide experții”

 Cornel Dinicu, din nou la locul incendiului pentru noi probe și mărturii: „Mâna criminală o vor decide experții”

 Cornel Dinicu, din nou la locul incendiului pentru noi probe și mărturii: „Mâna criminală o vor decide experții”

În cursul zilei de astăzi, Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a fost scos din arestul la domiciliu și dus din nou la locul tragediei care a zguduit întreaga națiune. Incendiul devastator care a avut loc în complexul turistic din Gura Vadului, județul Prahova, a lăsat în urmă opt victime și o serie de întrebări fără răspuns. Autoritățile, în căutarea de noi probe și mărturii, își concentrează eforturile asupra acestui caz deosebit de sensibil. Iată detaliile!

 Cornel Dinicu, din nou la locul incendiului pentru noi probe și mărturii

În dimineața zilei de 26 decembrie 2023, a avut loc incendiul de proporții de la complexul turistic din Gura Vadului, lăsând în urmă o imagine sumbră și opt vieți pierdute. Astăzi, într-o nouă etapă a investigației, Cornel Dinicu a fost readus la locul tragediei pentru a oferi mărturii și pentru a contribui la strângerea de noi probe. Unul dintre punctele principale ale cercetării îl constituie panourile electrice de deasupra cărora s-a declanșat incendiul. Autoritățile urmăresc să determine dacă acestea au avut un rol în tragedie și să evalueze calitatea și siguranța acestora.

„Mâna criminală o vor decide experții. Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice, cât de bine le-am realizat și cât de bine le-am făcut”, a declarat Cornel Dinicu.

Implicațiile legale

Cornel Dinicu și cei doi intermediari implicați în gestionarea pensiunii, Adelina Ilie și Adrian Ristin, au fost subiectul unor măsuri legale. În timp ce Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu, ceilalți doi au fost supuși unui control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Toți trei sunt acuzați de distrugere din culpă în legătură cu tragedia de la Ferma Dacilor.

Astfel, investigația în cazul incendiului de la Ferma Dacilor este în plină desfășurare, iar fiecare pas înainte aduce cu sine speranța de a aduce lumină într-un caz tulburător. Autoritățile depun eforturi considerabile pentru a găsi răspunsuri și pentru a aduce vinovații în fața justiției. O țară întreagă privește cu sufletul la gură evoluția acestui caz tragic, în speranța că dreptatea va fi făcută pentru cei care și-au pierdut viața în această tragedie devastatoare.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: