Redactia.ro
Home » Monden » Cornel Dinu critică „Survivor România”: „Totul mi se pare regizat…”

Cornel Dinu critică „Survivor România”: „Totul mi se pare regizat…”

Emisiunea „Survivor” România reușește cu fiecare ediție să-și țină spectatorii de fiecare dată cu sufletul la gură, atât prin momentele tensionate, cât și prin figurile speciale pe care le-a adus în atenția lor. Producția se bucură de multă popularitate, dar există și persoane care nu împărtășesc simpatia majorității. Printre aceștia din urmă se numără și Cornel Dinu, care și-a exprimat sincer părerea despre cele întâmplate în Republica Dominicană.

Cornel Dinu critică „Survivor România”

Cornel Dinu s-a afirmat în spațiul public pentru sinceritatea cu care a abordat mereu orice subiect i s-a propus. Fiind o persoană importantă în lumea sportului, a preferat să-și facă auzite opiniile, chiar dacă acestea au însemnat de multe ori critici dure pentru cei pe care i-a avut în vedere.

Recent, a discutat despre una dintre cele mai populare competiții din țara noastră, „Survivor România”. Producția își propune să fie un reality-show în Republica Dominicană, iar concurenții, printre care și sportivi și vedete, se luptă pentru titlul de „supraviețuitor”.

Fostul antrenor Dinamo este de părere că asemenea emisiuni nu reflectă realitatea, după cum pretind, ci că mai degrabă respectă un scenariu bine pus la punct dinainte. Pe lângă conflictele care apar între concurenți care-l fac să nu urmărească emisiunea, nu este nici un mare fan al formatului după care este realizată.

Astfel, a clarificat că preferă să nu urmărească asemenea emisiuni, ci alege în schimb să se orienteze spre producții mult mai calitative, care-i au în centru pe artiștii generației de aur din țara noastră.

„Domnule, eu nu mă uit la „show-uri” din astea… că emisiuni, spectacole, pe românește nu le mai putem spune că nu suntem… cool, am spus corect?  Nu mă uit la „Survivor” pentru că nu suport monștrii de circ și regiile de doi bani.Cu scuze pentru echipa tehnică din jur, care muncește pentru pâinea cea de toate zilele.”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Ce spune Cornel Dinu despre concurenții „Survivor România”

În cele trei săptămâni de când a început „Survivor România”, publicul și-a ales deja favoriții faimoși și războinici. Cornel Dinu este însă de părere că participanții la competiție se expun mult prea mult și acceptă situații care nu le aduc deloc beneficii.

„Concurenții, însă, se oferă pentru o expunere de multe ori penibilă, se vând, ca să nu folosesc un termen mai dur și foarte, foarte vechi… Și totul mi se pare regizat, câteodată evident, nu cred în realitatea de… reality… Cred că ar fi cu adevărat periculos să fie reality… Cum era cu gladiatorii din Roma, pe viață și pe moarte reală. Evident nu e cazul ca acele barbarii să se perpetueze în lumea asta pe care o vrem… și n-o avem mereu… modernă și civilizată.”, a mai adăugat acesta pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: