Redactia.ro
Home » Știri » Cornel Galeș a murit cu o supărare mare în suflet! Fratele său i-a ascuns un lucru crunt

Cornel Galeș a murit cu o supărare mare în suflet! Fratele său i-a ascuns un lucru crunt

Cornel Galeș a murit cu o supărare mare în suflet! Fratele său i-a ascuns un lucru crunt

Cornel Galeș a murit cu o supărare mare în suflet! Fratele său i-a ascuns un lucru crunt. Soțul artistei Ileana Ciuculete, a murit cu o supărare mare în suflet. Acesta ers supărat pe fratele său pentru că i-a ascuns moartea tatălui lor. Cornel îl acuza pe fratele său că l-a dus pe tatăl său la azil pentru a-i vinde apartamentul.

Cornel Galeș a murit cu o supărare mare în suflet! Fratele său i-a ascuns un lucru crunt

Cornel Gales a murit duminică, într-un accident de mașină, în Spania. Acesta a murit supărat pe fratele lui, Marian Galeș și pe soția acestuia pentru că nu i-au spus că tatăl lui a murit. Galeș îl acuza pe fratele său că l-a dus pe tatîl lui la azil pentru a-i vinde apartamentul. De atunci, cei doi nu și-au mai vorbit. Marian Galeș este căsătorit cu Ioana Maria Moldovan.

Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său

În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’’, mărturisea Cornel Galeş.

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier

Prietenii lui Cornel se pregătesc de înmormântare, dar nici ei nu șttiu exact ce s-a întâmplat. Nu știu unde mergea sau dacă era băut. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi repatriat în țară, iar actuala lui iubită se va ocupa de toată ceremonia de înmormântare.

În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-al lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat.

Citeste si:Un muncitor din Otopeni a avut un sfârșit tragic. A căzut de la 10 metri înălțime

Loading...