Redactia.ro
Home » Monden » Cornel Ilie a petrecut momente tandre cu fosta soție! Cei doi nu au resentimente după divorț

Cornel Ilie a petrecut momente tandre cu fosta soție! Cei doi nu au resentimente după divorț

GALERIE FOTO (7) Cornel Ilie a petrecut momente tandre cu fosta soție! Cei doi nu au resentimente după divorț

Cornel Ilie a petrecut momente tandre cu fosta soție! Artistul a declarat în repetate rânduri că există dragoste chiar și după divorț.

Cornel Ilie a petrecut momente tandre cu fosta soție! Cei doi nu au resentimente după divorț

În urmă cu un an, Cornel Ilie și Eliza Suditu își consemnau despărțirea în acte. Artistul a declarat în repetate rânduri că există dragoste chiar și după divorț și se pare că știe el ce știe. Cei doi au fost surprinși de paparazzii cancan.ro într-o parcare, iar Eliza a fost, toată, numai un zâmbet. Aceștia au fost foarte apropiați, deși au decis să meargă pe drumuri separate.

Chiar și în parcare, întâlnirea lor a decurs de parcă se iubeau de o viață. Eliza a fost toată numai un zâmbet, semn că îi face mare plăcere să stea alături de Cornel. Cei doi nu au fost, însă, singuri, ci însoțiți de copiii pe care îi au împreună. Chiar dacă s-au separat, Cornel Ilie și Eliza au o relație extrem de bună și nu doar pentru copiii lor. Ori de câte ori pot, se întâlnesc, fie în doi, fie în patru și petrec momente frumoase împreună.

Recent, artistul a vorbit deschis despre perioada grea prin care a trecut în urmă cu un an, atunci când a divorțat de Eliza. Artistul a mărturisit că el și mama copiilor lui se înțeleg mult mai bine acum, decât atunci când erau căsătoriți.

„L-am pierdut și pe tata. Am fost pus în fața unor momente care au venit să vindece ceva în mine, nu să mă distrugă. Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Toată povestea nu stătea în conceptul de a fi căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în cuplu. Am declarat divorțul nostru cu multă prietenie, pentru a da speranțe și altora că se poate face și așa, nu doar cu exemple negative. Nu încurajez oamenii să se despartă, dar unii nu o fac de teamă să nu spună lumea ceva. Eu am pus în primul plan copiii. Tot ceea ce facem este să protejăm copiii. Și cred că scoatem cel mai bun lucru din asta”, i-a povestit Cornel Ilie lui Mihai Morar.

Cornel Ilie: „Există dragoste după iubire”

Cornel Ilie de la Vunk și Eliza au doi copii împreună – Zara (6 ani) și Cezar (2 ani) – și împreună au construit o relație bună de prietenie, nu doar de dragul trecutului, ci și pentru copiii care stau cu mama lor. Cel mai greu i-a fost artistului în perioada pandemiei, stând singur.

„Mă țin în echilibru vorbind zilnic cu copiii, e cea mai bună hrană. Am avut norocul că am stat la curte și m-am putut plimba în picioarele goale. Sau luam un copac în brațe. Noaptea, vorbeam cu stelele, ziua, cu norii. Știu că sunt pe drumul bun spre cea mai bună versiune a mea. Da, există dragoste de oameni după iubire, după ce iubirea nu mai există între ei.

Dar există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi, mai ales după ce au făcut doi copii împreună. La un an după divorț, pot spune că da, există dragoste după iubire, e și mai mare certitudinea. Privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni înțeleg așa ceva”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: