Redactia.ro
Home » Monden » Cornel Ilie vorbește de divorț, Eliza fuge în munți! Fosta soție a artistului are o nouă dragoste, la 7 luni de la despărțire

Cornel Ilie vorbește de divorț, Eliza fuge în munți! Fosta soție a artistului are o nouă dragoste, la 7 luni de la despărțire

GALERIE FOTO (5)

După mai bine de cinci ani de căsnicie impecabilă, Cornel Ilie și Eliza, femeia care i-a dăruit artistului doi copii, un băiat și o fetiță, au decis că e mai bine ca fiecare să urmeze un alt drum. Și dacă în cazul lui Cornel, muzica a rămas cel mai sigur refugiu, fosta soție a artistului se pare că a descoperit o nouă dragoste.

Atât Cornel, cât și Eliza au fost niște prezențe foarte discreți de-a lungul relației și căsniciei lor. Și tot așa a fost și când a venit vorba de divorțul lor. După anunțul public al despărțirii, artistul și femeia care i-a dăruit doi copii au menționat că nu vor mai discuta despre acest subiect.

Însă iată că primul partener care încalcă înțelegerea este chiar Cornel Ilie, care a vorbit în direct, la TV, despre divorțul de Eliza.

Cornel Ilie vorbește despre divorț

„Divorţul s-a terminat din momentul în care l-am anunţat. Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înţelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e uşor să treci printr-un divorţ. Terapia este muzica mea. Mă mir şi eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească. Au trecut vreo şapte luni după divorţ şi suntem în continuare prieteni. Mă interesează prea puţin ce cred alţii. Au fost multe greşeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viaţa vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul e: de mâine o să-mi treacă!”, a mărturisit Cornel Ilie, în emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV.

Eliza, fosta soție a lui Cornel Ilie, are o nouă dragoste

E lucru bine știut că solistul trupei Vunk a fost cunoscut drept un adevărat Don Juan, având parte încă de la începutul carierei sale de relații pasagere. Totul până când Cornel Ilie a întâlnit-o pe Eliza, în 2013. Ceea ce puțini știu este că relația lor a fost una complicată încă de la început.

La aceea vreme, Eliza era logodită cu un alt bărbat, prosper om de afaceri din București, cu care se pregătea de nuntă. Însă aceasta l-a ales, în cele din urmă pe Cornel Ilie.

La doi ani de când s-au cunoscut, adică în 2015, Cornel și Eliza au ajuns în fața altarului. Familia s-a întregit cu Zara și Cezar, cei doi copii ai cuplului. Însă, se pare că relația începută cu o despărțire s-a încheiat tot cu o despărțire.

Cornel Ilie și-a găsit liniștea în muzică, așa cum era de așteptat pentru un artist. Surprinzător este, însă, refugiul găsit de Eliza, care se pare că a descoperit o nouă dragoste.

Luându-ne după rețelele de socializare, se pare că Eliza și-a găsit liniștea pe culmile înalte ale munților. În ultima vreme, fosta soție a lui Cornel Ilie a postat, pe lângă pozele cu micuții Zara și Cezar, imagini cu și de pe trasee montane!

Așadar, acest fapt ce ne duce cu gândul că superba blondină a descoperit o nouă dragoste, muntele ca refugiu, după despărțirea de artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: