Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Cornel Ilie a vorbit despre noua relație: „Există cineva special în viața mea”

EXCLUSIV! Cornel Ilie a vorbit despre noua relație: „Există cineva special în viața mea”

GALERIE FOTO (2) Cornel Ilie are o noua relatie

În septembrie, ne anunța că povestea de dragoste dintre el și Eliza, mama copiilor lui, a ajuns la final. Astăzi, Cornel Ilie este un bărbat asumat și împăcat, care nu se ferește să recunoască că deja există cineva special în viața lui. Cât despre Lidia Buble, și toată isteria din jurul colaborării lor, artistul mărturisește că a fost doar o „poveste bine spusă” prin intermediul hitului lor, „Vino, du-te!”.

Redactia.ro: Pandemia a afectat serios industria artiștilor. Cum s-au derulat lucrurile pentru tine în perioada aceasta, profesional vorbind?

Cornel Ilie: Industria spectacolelor a fost extrem de afectată, dar a fost perioadă care a fost bună pentru oamenii creativi, pentru că a oferit foarte mult timp de gândire, de acumulare de informații și experiențe, de căutare și de creație. Așa am încercat eu, cel puțin, să folosesc perioada asta.

Am scris piese noi, iar unul dintre ele l-am lansat acum o lună și ceva, „Vino, Du-te”, duetul cu lidia Buble. Pe lângă asta am încercat să ne adaptăm puțin perioadei de pandemie și am creat un concept acustic cu care am avut vreo opt concerte în țară în ultima perioadă. Este vorba despre VUNK – Numai la doi, concertul nostru acustic în care cântam eu la pian și Gabi Maga la chitară acustică.

Cum a fost anul 2020 pentru omul Cornel Ilie

C: A fost unul dintre cei mai importanți ani, dacă nu chiar cel mai important din punct de vedere personal, la nivel de transformări interioare. A fost un an în care m-am redescoperit sau în care am găsit noi teritorii în interiorul meu, de care nu eram conștient până acum.

Ai și divorțat anul acesta. Cât de tare te-a destabilizat această schimbare?

C: Nu m-a destabilizat deloc. A fost un pas care ne-a adus mai multă liniște și înțelepciune amândurora, și Elizei și mie.

Apoi a venit colaborarea cu Lidia Buble, pentru piesa „Vino, du-te”, care se bucură de un succes nebun. Te așteptai să ia așa avânt?

C: Succesul piesei este copleșitor pentru mine, oricât de tare am crezut în ea. Nu mă așteptam să ia avânt atât de repede și atât de decisiv. Extrem de mulți oameni mi-au scris cât de tare se regăsesc în cuvintele cântecului și asta este cea mai mare bucurie a mea, pentru că asta este dovada unui hit, de fapt.

A dezmințit zvonurile legate de Lidia Buble

Se tot zvonește că ar fi ceva amoros între tine și Lidia. Au sau nu un sâmbure de adevăr aceste zvonuri?

C: Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.

Cât de tare te deranjează aceste afirmații? Îi afectează pe cei din jurul tău?

C: Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net.

Cornel Ilie are o nouă relație amoroasă

Ce planuri se întrevăd la orizont pentru perioada următoare pe plan profesional?

C: Nu cred că își face nimeni planuri profesionale, deocamdată. Nu prea ai cum, având în vedere că nu știm cum evoluează pandemia de pe-o zi pe alta. Improvizăm, pas cu pas, zi de zi.

„Nu renunța niciodată la cineva la care nu trece o zi fără să te gândești”. E mărturisirea ta de pe Instagram. Există cineva special la care te gândești zi de zi?

C: Da.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: