Redactia.ro
Home » Știri » Cornel Ilie o dă în vileag pe Lidia Buble: „Ea a venit la mine acasă”. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

Cornel Ilie o dă în vileag pe Lidia Buble: „Ea a venit la mine acasă”. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

Zvonuri circulă și în jurul relației dintre Cornel Ilie și Lidia Buble. Cei doi au parte de un succes uriaș de când au lansat noua piesă, ”Vino, du-te”. Cei doi au pus capăt zvonurilor și au spus adevărul în ceea ce privește relația lor. 

 

Cornel Ilie: „Ea a venit la mine acasă”

 

Lidia Buble și Cornel Ilie au un succes uriaș odată cu lansarea piesei ”Vino, du-te”, cu peste dou[ milioane de vizualizări pe Youtube. Melodia în care cei doi apar în ipostaze pasionale și sunt extrem de pasionați, a ajuns în trend. Zvonurile că ar forma un cuplu și în viața de zi cu zi au fost alimentate de postările de pe Instagramul artistei. Cei doi au pus capăt zvonurilor și au spus adevărul. ,, Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!, a spus Cornel Ilie în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Pro Tv.

Artista a mers deja la solistul trupei Vunk acasă. Videoclipul este filmat chiar în casa în care locuiește Cornel Ilie. Mai mult, nu au ales să facă totul într-un studio special de filmare, ci au  ales casa artistului.  Lidia Buble a făcut declaraţii despre ziua de filmare în casa lui Cornel Ilie: „Da, eu m-am dus la el acasă. Eu nevinovată m-am dus, ştii că sunt ascultătoare. M-am dus, s-a filmat clipul. Am avut o cameră pregătită unde eu şi echipa mea ne-am desfăşurat în toată splendoarea. „

 

 

Ce spune artista despre posibila relație

 

Cei doi au negat existența unei relații între ei, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă. „Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a ținut să spună și Lidia Buble.

Cât despre pesă, cei doi artiști au adăugat că s-au îndrăgostit de la primele acorduri. ,,Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de la primele acorduri. De piesă. Trebuie să specific, iarăşi ne trezim cu tot felul de speculaţii. N-am avut răbdare să ajung la refren”. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: