Redactia.ro
Home » TV » Cornel Tăbăcaru are ceasuri de un milion de dolari! Cum arată colecția sa

Cornel Tăbăcaru are ceasuri de un milion de dolari! Cum arată colecția sa

Cornel Tăbăcaru are ceasuri de un milion de dolari! Cum arată colecția sa

Cunoscut drept milionarul care s-a aflat pe vaporul de croazieră Balmoral, care a refăcut traseul Titanicului, Cornel Tăbăcaru deține o colecție de ceasuri care valorează un milion de dolari. Trei dintre ceasuri sunt ediții limitate: un Omega în valoare de 75.000 de dolari, un Carl F Bucherer de 100.000 de dolari, cu GPS și toate sistemele de ghidare încorporate, și IWC Schaffhausen, în valoare de 95.000 de dolari.

Lui Cornel Tăbăcaru i se spunea și „milionarul TEC” datorită afacerilor cu sucurile cu același nume, pe care le-a comercializat după anii ’90 în țara noastră. El a investit în afaceri imobiliare, având mai multe proprietăți în lume. A băgat 400.000 de dolari și în ceasuri de lux, care astăzi valorează 1.000.000 de dolari. Are 25 de ceasuri din aur, 15 din ele ediții limitate. Însă trei dintre ceasurile pe care le deține omul de afaceri din edițiile limitate sunt mai speciale.

Cornel Tăbăcaru deține un ceas elvețian din seria limitată comandată de Hitler

Primul dintre ceasurile speciale este de marcă elvețiană, Omega, pe care Cornel Tăbăcaru l-a achiziționat la o licitație, la un preț de 35.000 de dolari. Acum valoarea lui a crescut la 75.000 de dolari. Acest ceas se află printre cele 36 de bucăți din cele 200 de ceasuri elvețiene. Atât cât se spune că ar fi fost comandate de Adolf Hitler pentru a le dona generalilor când îi avansa în grad. Ei primeau de la Hitler acest ceas odată cu gradul respectiv. Al doilea ceas e marca Carl F Bucherer și a costat 100.000 de dolari.

Citește și: Ce avere i-a lăsat Adriana Iliescu fiicei sale

Acest ceas de lux încorporează un GPS și toate sistemele de ghidare. Iar cel de-al treilea este tot un ceas elvețian, marca IWC Schaffausen, care a costat 36.000 dolari, iar acum prețul lui a urcat la 95.000 de dolari. Acest ceas are gravat pe spate cifra 6. Adică este al șaselea ceas din cele 200 realizate în ediția limitată și se găsesc în Europa și Țările Arabe, în America, ele neajungând pe piață.

Tăbăcaru are 25 de ceasuri de valoare, iar celelalte sunt comerciale

Cornel Tăbăcaru mai are acasă și alte ceasuri, cum ar fi acest Rolex. Ele valorează 11.000 de dolari sau un Rolex Master Yacht 5 care valorează 25.000 de dolari. Acesta fiind un ceas sport. Omul de afaceri ne-a spus că nu are decât 4-5 ceasuri comerciale și alte câteva sport, cum e cel Rolex. Nici soția lui Tăbăcaru, Alina, nu e mai prejos. Printre ceasurile pe care le deține se află la loc de cinste un Rolex care are cadran din scoică albastră și este din platină. Cunoscătorii de ceasuri de valoare știu că acest tip de ceas cu cadran albastru este realizat din platină. A fost achiziționat cu 75.000 de dolari, iar acum valorează 100.000 de dolari. „Am 25 de ceasuri de valoare. Și noi în familie chiar le purtăm, nu le ținem în seif”, spune Cornel Tăbăcaru.

Citește și: Cine va lua întreaga avere a lui Răzvan Ciobanu și când va avea loc înmormântarea

Ceasurile sunt mai profitabile ca imobiliarele, susține Tăbăcaru

Cornel Tăbăcaru spune că, la ora actuală, e mai bună investiția în ceasuri decât în afacerile imobiliare. Cu toate acestea, Cornel Tăbăcaru are o casă cu o curte mare în Toronto. (unde stă șapte luni pe an), apartament de 540 mp pe ocean, în Costa Rica. (unde-și petrece iernile, circa cinci luni pe an). Apartament de 320 mp în Florida, la Ocean, și un duplex cu o curte frumoasă în Pipera, România. El este şi unul dintre cei mai bogaţi români. Are o avere estimată la 60 de milioane de euro. Cornel Tăbăcaru a ajuns în frumoasa ţară sud americană Costa Rica în anul 2000. În 2005 a început primele investiţii, cu bani strânşi în special în România, din celebrele sucuri la dozator, iar acum are statut de rezident permanent ca investitor în Republica de Costa Rica. Cornel Tăbăcaru și soția lui, Alina, au dou fete superbe, Catinca și Ștefana.

Citește și: Recalcularea pensiilor. Ce pensii se vor mări de luna aceasta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: