Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Catanga își caută o nouă menajeră, după ce a fost jefuită. Ce condiții impune artista

Cornelia Catanga își caută o nouă menajeră, după ce a fost jefuită. Ce condiții impune artista

Cornelia Catanga mărturisește că nu se descurcă singură cu treburile casnice, astfel încât a apelat la ajutorul unei menajere. Artista a fost jefuită în trecut de menajeră și este mult mai atentă la alegerea personalului. 

 

Cornelia Catanga, jefuită de menajeră

Cântăreața Cornelia Catanga a fost jeguită de menajeră în anul 2011, motiv pentru care impune o serie de condiții dure de această dată. Însă, artista oferă un salariu atractiv pentru persoana care îi va face curățenie în locuință.

Mi-au dispărut atunci cercelușii de 16 grame de aur, pe care îi făcusem la comandă, din aurul moştenit de la mama, exact când s-a născut fiul meu”, și-a amintit, Cornelia.Cu un an și jumătate înainte de acest eveniment,  Catanga mai fusese jefuită de o altă angajată, care i-a luat chiar și aur, înainte de a fi dată dispărută.

Cornelia Catanga pare să treacă prin numeroase perioade dificile în ultima perioadă. După ce s-a despărțit de partenerul ei de viață Aurel Pădureanu și după ce și-a pierdut și casa, artista caută o persoană să o ajute la treburile casnice.

Artista a fost jefuită în repetate rânduri de angajatele sale în trecut. Cornelia a trăit o experiență neplăcută în 2011, când una dintre menajerele sale i-a furat bijuterii, haine, cosmetice, dar și telefonul. Această experiență neplăcută a determinat-o pe artistă să fie mult mai atentă cu angajatele sale și a decis să apeleze la o serie de condiții stricte.

Doamna care va lucra noi ne va prezenta cazierul. Sunt pățită, altele au fugit cu tot ce aveam în caseta de bijuterii, aur de zeci de grame”, a povestit Cornelia pentru impact.ro.

Cornelia Catanga cere viitoarei menajere să aibă o recomandare solidă de la ultimul loc de muncă sau un cazier. Însă, artista a declarat că viitoarea menajeră nu trebuie să aibă mai mult de 60 de ani, iar greutatea corporală trebuie să respecte anumite norme. Artista este de părere că o femeie mai tânără și mai slabă se va descurca mult mai bine cu treburile din gospodărie.

Însă, Cornelia Catanga are și o ofertă pe măsura așteptărilor”Caut urgent o menajeră internă, cu vârsta până în 60 de ani, 55-58 kilograme, fără obligații prea mari. Salariul este bun, va avea mâncare gustoasă, un loc bun de dormit. La două săptămâni va beneficia de două zile libere. Să fie pricepută în mai multe treburi ale casei, poate fi și o fată din provincie”, a specificat artista.

Dar artista nu se dezice de la condițiile impuse.”Femeia care dorește să lucreze pentru mine are nevoie de o recomandare de la ultimul loc de muncă sau de cazier, altfel, nu discutăm! Nu mai are ce să-mi fure acum, deja m-au lăsat celelalte fără nimic, dar e bine pentru confortul meu psihic, să le știu serioase. Nici casa nu e a mea, stau cu chirie, după ce banca mi-a luat vila din Chitila. Toată lumea mă întreabă de ce caut o menajeră mai slăbuță. Păi, dolofană sunt eu, trebuie să poată face treabă, să spele, să calce, să gătească. O s-o tratez ca pe un membru al familiei, noi suntem oameni prietenoși!”, a mai mărturisit Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga trece prin momente dificile

Artista a povestit cu durere despre greutățile prin care trece. Atât ea, cât și fostul partener de viață Aurel Pădureanu trăiesc din ajutorul oferit de fiul lor. Cântăreața a declarat pentru AntenaStars că este pur și simplu disperată, după ce casa lor ar fi fost luată de Bancă.

Mai mult, artista a suferit și un infarct în urmă cu un an, în timp ce se plimba pe stradă cu fiul ei.Cornelia Catanga a fost intternată de urgență, iar medicii au fost nevoiți să îi monteze și un stent, pentru a-i salva viața.

Acum mă simt bine, mai iau tratament, dar nu am voie să fac mult efort fizic, trebuie să mă protejez, să fiu ajutată la treburile de prin casă. Nu am spectacole, din păcate, am pierdut mulți bani, din amânarea concertelor, dar ne mai ajută Alex cu bănuți, el este un pianist foarte talentat, care a avut concerte și în America”, a mai spus Cornelia Catanga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: