Redactia.ro
Home » Știri » Cornelia doarme într-o lenjerie de pat care nu a fost spălată de 100 de ani. E plăcerea ei să facă asta: „Așa trăiau oamenii cu ani în urmă, eu încă mai trăiesc așa”

Cornelia doarme într-o lenjerie de pat care nu a fost spălată de 100 de ani. E plăcerea ei să facă asta: „Așa trăiau oamenii cu ani în urmă, eu încă mai trăiesc așa”

GALERIE FOTO (2) Cornelia doarme într-o lenjerie de pat care nu a fost spălată de 100 de ani. E plăcerea ei să facă asta: „Așa trăiau oamenii cu ani în urmă, eu încă mai trăiesc așa”

O femeie, pe numele ei Cornelia, a mărturisit că doarme într-o lenjerie de pat care nu a mai fost spălată de 100 de ani. E plăcerea ei, dar e și alegerea ei să facă asta, susținând că „așa trăiau oamenii cu ani în urmă”. Iată detalii.

Cornelia doarme într-o lenjerie de pat care nu a fost spălată de 100 de ani. E plăcerea ei să facă asta: „Așa trăiau oamenii cu ani în urmă, eu încă mai trăiesc așa”

Cum petrecem în jur de 49-60 de ore în pat, trebuie să ne asigurăm – în mod normal – că dormim în niște așternuturi curate. Unii experți spun că ar trebui să le spălăm o dată pe săptămână sau măcar la două săptămâni. Teoretic, practic – nu toți fac asta.

Cornelia Bayley a povestit în cadrul unei emisiuni din Marea Britanie că așternuturile în care doarme nu au mai fost spălate niciodată – iar mai presus de asta, salteaua pe care doarme are 100 de ani.

Emisiunea respectivă prezintă viețile paralele ale unor oameni care sunt la extreme: fie fac curățenie în mod obsesiv, fie au probleme cu igiena și care ar trebui să găsească împreună o cale de mijloc, a transmis Pro TV. Evident, Cornelia se încadrează în cea de-a doua parte.

Foto: Image: Channel 4
Foto: Image: Channel 4

În acest episod, Hayley, obsedată de curățenie și diagnosticată cu tulburare obsesiv-compulsivă, a vizitat Plas Teg, un conac din nordul Țării Galilor, vechi din secolul al XVII-lea, unde locuiau Cornelia și cele 12 pisici.

Hayley a întrebat-o pe Cornelia când a fost spălată ultima dată lenjeria de pat.

„Niciodată”, a răspuns Cornelia, conform ladbible.com.

Îngrozită, Hayley a răspuns: „Nu a fost spălată niciodată? Dar salteaua? Curățați saltelele?”.

„Bineînțeles că nu. Ar putea avea 100 de ani sau ceva de genul acesta. Știți, așa trăiau oamenii cu ani în urmă – și eu încă mai trăiesc așa”, a răspuns Cornelia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: