Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Rednic a slăbit peste 30 de kilograme. Care este secretul artistei

Cornelia Rednic a slăbit peste 30 de kilograme. Care este secretul artistei

Câți bani câștigă Lupu Rednic ca ofițer în Ministerul de Interne.

Cornelia Rednic este una dintre cele mai iubite și mai talentate artiste de la noi. Ea împreună cu soțul ei, Lupu Rednic formează un umplu superb îndrăgiți de români. În ultima perioadă Cornelia s-a afișat într-o formă de invidiat și abia acum a spus care este secretul ei. 

Cum a slăbit Cornelia Rednic peste 30 de kilograme

Cornelia Rednic mai are câteva zile până ce va împlini frumoasa vârstă de 46 de ani. Artista a acordat un interviu unei publicații unde a dezvăluit metoda prin care reușește să se mențină în formă. Cornelia a spus că ea este o persoană care are tendință de îngrășare și mereu trebuie să aibă grijă la ce mănâncă. De asemenea ea a spus că are un dezavantaj, deoarece este foarte pofticioasă și îi place mult să mănânce. Mulți au acuzat-o că s-ar fi înfometat și ar fi ajuns la spital, dar artista a infirmat zvonurile și a explicat că o singură dată în 1998 s-a înfometat, iar în rest doar a mâncat echilibrat,

Aș vrea eu (n.r. să țină reguli la mâncare). Eu am predispoziție spre îngrășare. Mi-aș dori să nu se mai audă că am slăbit și am ajuns în spital. Niciodată nu am ajuns în spital. Da, am făcut o foame prin 1998, atunci mi s-a slăbit puțin organismul. (…) Nu mănânc foarte mult. Tot eu trebuie să mă autoeduc. Eu sunt o gurmandă. Pentru mine este o plăcere tot ce e legat de mâncare. Fac mâncare cu o bucurie și cu un drag de nu se poate.

Niciun tratament corporal nu fac. În ultima perioadă recunosc că nu mai fac sport. Poate că am devenit un pic mai leneșă. Eu alergam foarte mult. Am făcut și sport de sală foarte mulți ani. Mie îmi place aerul liber, libertatea. Alergam 6-7 kilometri. Făceam mișcare. Recunosc că în ultima perioadă am lăsat-o un pic moale, dar trebuie să reiau.„, a spus Cornelia Rednic.

Aurora Mihai a slăbit și ea 30 de kilograme, dar a apelat la ajutorul specialiștilor

De-a lungul timpului, Aurora Mihai a acumulat câteva kilograme semnificative în plus. Când a văzut că începe să depășească greutatea de 90 de kilograme s-a decis că este momentul să facă o schimbare. Cu toată încrederea, Aurora Mihai s-a lăsat pe mâna medicilor și a apelat la o operație de micșorare a stomacului, Artista a declarat că se simte foarte fericită și că acum este împlinită cu silueta pe care o are.

Aveam vreo 100 de centimetri în talie, acum am 70. Să povestim cât de fericită, și slăbuță, și frumușică sunt!Când am văzut c-o iau la deal, cum se zice la noi, că trec de 90, am zis că nu se mai poate. Îmi plac jumările, pâinea cu slănină, leveșul, cum se zice la noi, tăiem porcul de Crăciun, tăiem porcul de Paște, dar acum l-am tăiat de pe hârtie.Cum să nu poți să-ți legi șireturile, cum să nu poți să nu alergi? Ești alt om. De la XXXL port S.

Se vede schimbarea. Am reușit, am făcut-o și pe asta. Când am văzut că am trecut de 90 de kilograme, am zis că nu se mai poate. Am slăbit 30 de kilograme într-un an. La început mi-a fost frică. (…) Cu toți care s-au operat din showbiz eu am vorbit. Mie nu mi s-a întâmplat nimic rău și recomand la toată lumea. Eu nu plimbasem cu bicicleta de 20 și acum pot. Mănânc ce mâncam înainte, dar puțin. (…) Nu doare nimic. Stai două zile în spitale și ai trei puncte pe burtă.„, a povestit Aurora Mihai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: