Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus. Bilanțul morților din China a ajuns la 490

Coronavirus. Bilanțul morților din China a ajuns la 490

Coronavirus. Bilanțul morților din China a ajuns la 490

Coronavirus. Bilanțul morților din China a ajuns la 490. Hong Kong a anunțat prma victimă care a murit din cauza coronavirusului, și cea de-a doua personaă, din afara Chinei continentale, ucisă cu epidemia coronavirusului.

Coronavirus. Bilanțul morților din China a ajuns la 490

Autoritățile din Belgia au anunțat primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus, iar numărul oficial de infectare cu acest virus a depășit 24.000.

Guvernul de la Londra a emis stare de alertă și le-a transmis tuturor britanicilor aflați în China să părăsească imediat țara. În China lucrează aproximativ 30.000 de britanici.

OMS a anunțat că va continua sp monitorizeze situația din China și va pune presiune asupra autorităților de la Beijing pentru că această criză să nu devină una mondială.

Este important de subliniat că 99 dintre cazuri sunt în China, iar 97 la sută dintre decese sunt în provincia Hubei. Este în continuare prima şi cea mai importantă urgenţă pentru China. Continuăm să colaborăm strâns cu guvernul chinez pentru a sprijini eforturile sale de a combate această epidemie chiar în epicentru. Aceasta este cea mai bună ocazie de a preveni o criză globală extinsă.”, a declarat directorul general al OMS.

Combaterea răspândirii coronavirusului

Directorul general al OMS a cerut comunităților internaționale să ajute în combaterea răspândirii epidemiei și în alte țări. Dar, pe rețelele de socializare, apar iamgini înfricoțătoare despre adevărata situație din China, iar acest lucru îi sperie pe toții oamenii.

Un bărbat din Wuhan a filmat în spitalele din oraș, iar după ce a postat imaginile pe internet, acesta a fost vizitat de polițiști.

Pentru prima dată, China a declarat că se confruntă cu neajunsuri și deficiențe la modul în care s-a acționat față de explozia epidemiei de coornavirus.

„Există o îngrijorare tot mai pronunţată în legătură cu aprovizionarea cu produse de uz zilnic. Şi nu e vorba atât de marfa în sine, cât de logistică, felul în care produsele ajung la oameni. Chiar şeful guvernului a avertizat populaţia ca aprovizionarea produselor de strictă necesitate ar putea deveni problematică.”, a declarat un jurnalist CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: