Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus în România! Cine este tânărul infectat cu noul virus COVID-19

Coronavirus în România! Cine este tânărul infectat cu noul virus COVID-19

GALERIE FOTO (4) Coronavirus în România! Cine este tânărul infectat cu noul virus COVID-19

Coronavirus în România! Cine este tânărul infectat cu noul virus COVID-19. Miercuri, un tânăr în vârstă de 21 de ani din județul Gorj a fost depistat cu coronavirus.

Coronavirus în România! Cine este tânărul infectat cu noul virus COVID-19

Tânărul din Bâlteni, județul Gorj a fost preluat de autorități în jurul orei 01.00 și transportat la Institutul Matei Balș din Capitală.

Tânărul a luat virusul de la italianul care a venit în România și a fost depistat cu coronavirus în Italia. Acesta a mers la vânătoare cu italianul în perioda pe care acesta a petrecut-o pe teritoriul țării. Autoritățile luase decizia de al izola pe tânăr la domiciliu, încă de acum două zile.

Băiatul nu a avut simptomele noului virus COVID-19și, conform medicului Adrian Streinu Cercel, e posibil să nu aibă, deoarece starea lui de sănătate este bună. Acesta va fi ținut izolat la spitalul de Boli Infecțioase din Capitală.

Membrii familiei nu sunt infectați

În casa în are locuiește bărbatul, mai sunt șapte persoane care sunt sănătoase.

În acea casă mai sunt 7 persoane care au fost testate negativ. Respectivele persoane vor rămâne însă la domiciliu, sub izolare și vor rămâne 14 zile în carantină, după care vor fi din nou testați. În cazul în care la una dintre persoane apare vreun simptom, atunci aceasta va fi testată și dacă va fi pozitiv, va fi adus la rândul său la Matei Balș.”, a declarat Raed Arafat.

Momentan există o informație neoficială că o a doua persoana este infectată cu noul virus.

Bărbatul va intra în schema de tratament imediat cum va ajunge în București. Starea lui este bună. Este o persoană asimptomatică. Mai sunt 33 de persoane care sunt testate în acest moment.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: