Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus Italia. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la șase

Coronavirus Italia. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la șase

Coronavirus Italia. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la șase

Coronavirus Italia. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la șase. Autoritățile din Italia au anunțat luni că șase persoane și-au pierdut viața din cauza noului virus COVID-19.

Coronavirus Italia. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la șase

Conform Digi24, autoritățile italiene au anunțat în urmă cu puțin timp că o femeie care locuia în zona Brescia a murit din cauza coronavirusului. Numărul persoanelor infectate cu noul virus a ajuns la 224.

Potrivit informațiile, victimele din Italia au vârste cuprinse între 68 și 88 de ani.

Cea mai afectată zonî din Italia este Lombardia, unde s-au înregistrat 167 de cazuri, dintre care patru au murit. A patra persoana care a murit este un bărbat în vârstă de 84 de ani, care era internat într-un spital din Bergamo, având probleme de sănătate.

Toate cele patru persoane care au murit se confruntau cu probleme de sănătate grave. Epidemia de COVID-19 s-a extins în 5 regiuni din nordul țării. 149 de persoane sunt internate, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. În total numărul celor infectați cu Covid-19, în această țară, s-a extins la peste 200.

Italia este cea mai periculoasă țară în momentul de față

În momentul de față, Italia a devenit cel mai mare focar din Europa. Autoritățile italiene încearcă să limiteze răspândirea virusului. Așadar 11 orașe se află în carantină, catedrala din Milano a fost închisă și carnavalul de la Veneția s-a încheiat mai devreme.

Cele mai afectate zone sunt Lombardia și Veneto. Nu este o epidemie națională, nu sunt cazuri extinse la nivel național. Tocmai pentru a preveni acest lucru, autoritățile se grăbesc să ia măsuri. Încă de vineri seară au fost impuse restricții. Au fost închise școli, restaurante, baruri, birouri publice, nici trenurile nu mai opresc în localitățile restricționate.

1,8 milioane de italieni și-au anulat vacanțele în lunile următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: