Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus la prefectura din Constanța. Încă un angajat, confirmat cu COVID-19

Coronavirus la prefectura din Constanța. Încă un angajat, confirmat cu COVID-19

CORONAVIRUS

Prefectura din Constanța, lovită de coronavirus. Un al doilea angajat al instituției a fost confirmat cu coronavirus.

Coronavirus la prefectura din Constanța

Încă un angajat al prefecturii din Constanța este confirmat cu noul coronavirus, după ce un altul a fost infectat la rândul lui, pe data de 6 iulie.

Anunțul a fost făcut luni, iar instituția a ținut să precizeze că toți angajații care au lucrat cu persoana respectivă, testată pozitiv pentru COVID-19, au început să lucreze de acasă.

Prefectul din județul Constanța a vorbit despre acest lucru și a explicat că au fost luate toate măsurile preventive pentru a nu se mai infecta cineva.

„Acest virus nu ocoleşte pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care munceşti. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanţa, am luat toate măsurile preventive şi le recomand colegilor mei, dar şi tuturor cetăţenilor acestui judeţ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot şi tot timpul. Îi urez multă sănătate colegei noastre şi întregii familii. Suntem siguri că vor trece cu toţii cu bine peste această încercare”, a declarat prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu.

Situația infectărilor cu coronavirus din Constanța

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 624 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Până în prezent, 26 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 520 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 131 de persoane internate, dintre care 122 din județul Constanța și 9 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: