Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus România. 7 pacienți infectați cu noul virus, trei dintre pacienți s-au vindecat

Coronavirus România. 7 pacienți infectați cu noul virus, trei dintre pacienți s-au vindecat

Coronavirus. Al optulea caz confirmat de coronavirus în România

Coronavirus România. 7 pacienți infectați cu noul virus, trei dintre pacienți s-au vindecat. În prezent sunt confirmate șapte cazuri cu coronavirus în România, iar trei dintre pacienți au fost declarați vindecați.

Coronavirus România. 7 pacienți infectați cu noul virus, trei dintre pacienți s-au vindecat

Joi seara a fost confirmat un alt caz de coronavirus în România. Este vorba despre o fată în vârstă de 16 ani, colegă de clasă cu tânărul depistat cu noul virus din Timișoara.

Ministerul de Externe a anunțat joi că o femeie de cetățenie română din Italia, a fost infectată cu coronavirus. Aceasta locuiește în Lombardia, și este primul român din Italia diagnosticat cu COVID-19. Femeia prezintă simptome ușoare și este izolată la domiciliu.

Trei dintre pacienții diagnosticați cu coronavirus din ROmânia au fost declarați videncați. Prima persoană infectată este din Gorj și a fost declarată vindecată, iar ceilalți doi pacienți, o femeie în vârstă de 38 de ani și un bărbat în vârstă de 48 de ani din Timișoara, au fost declarați vindecați.

35 de persoane se află în carantină în România

35 de persoane se află în carantină, iar pentru alte 11.731 de persoane este dispusă măsura auto-izolării la domiciliu.

Au fost prelevate și analizate 657 de probe de la persoanele care au sosit în România din zone afectate de infecția COVID-19 sau persoane care au intrat în contact cu oamenii infectați. 651 au ieșit cu rezultat negativ.

De asemenea, cei care doresc informații legate de nou virus, pot apela la numărul 0800800358. Iar cetățenii din străinătate pot apela la numărul de telefon 021.320.20.20.

România se află în acest moment printre statele cel mai puțin afectate cu coronavirus. Au fost raportate 3.351 de cazuri în Uniunea Europeană.

Cele mai afectate state sunt Italia, Franța, Germania, Spania și Regatul Unit.
Referitor la cetățenii români aflați în zonele afectate din Italia, precizăm că în regiunea Lombardia există aproximativ 200.000 de cetățeni români, iar în regiunea Veneto aproximativ 120.000.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: