Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus România. Cea mai tânără victimă răpusă de COVID-19 avea 27 de ani

Coronavirus România. Cea mai tânără victimă răpusă de COVID-19 avea 27 de ani

Coronavirus victime România

Coronavirusul continuă să ucidă în fiecare zi. Deși la început cei vulnerabili în fața COVID-19 erau persoanele în vârstă, se pare că în prezent cei aflați în pericol sunt tinerii. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul său, iar testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv.

Tânăr de 27 de ani găsit fără suflare în casă

Tânărul din Sibiu a fost găsit fără suflare în apartamentul său, după ce mai mulți apropiați nu au reușit să ia legătură cu el timp de o săptămână.

După ce fosta sa iubită a sunat la 112, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit pe tânăr fără suflare. Potrivit autotirităților, pe corpul victimei nu au fost găsit urme de violență, dar a fost testat pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv.

În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20:35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat IPJ Sibiu.

Tânărul nu a călătorit în străinătate și momentan nu se știe de unde a contactat virusul ucigaș.

O femeie din București a murit singură în apartament

O femeie în vârstă de 67 de ani din Capitală, diagnosticată cu coronavirus. Victima făcea dializă, și acolo a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Cu toate acestea, femeia nu se afla în categoria persoanelor ca fiind în izolare la domiciliu, motiv pentru care oamenii legii nu au verificat-o. Femeia locuia la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, iar femeia care avea grijă de ea a găsit-o fără suflare.

Conform autorităților, pe trupul femeii nu au fost găsite leziuni care să indice decesul acesteia. Vecinii victimei sunt revoltați pentru că autoritățile nu au ridicat trupul neînsuflețit al femeii, și au fost pasați de la o instituție la alta când au încercat să ia măsuri.

Reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că pompele funebre se ocupă de înmormântare, în cazul persoanelor decedate din cauza coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: