Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirusul face noi victime în China. Bilanțul morților a crescut la 80

Coronavirusul face noi victime în China. Bilanțul morților a crescut la 80

Coronavirusul face noi victime în China. Bilanțul morților a crescut la 80

Coronavirusul face noi victime în China. Bilanțul morților a crescut la 80. Numărul deceselor provocate de coronavirus a crescut la 80 în China, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 2.744.

Coronavirusul face noi victime în China. Bilanțul morților a crescut la 80

Conform Digi24, numărul morților în China din cauza coronavirusului a ajuns la 80. Comisia Națională de sănătate din China a declarat că numărul total de îmbolnăvire confirmate a ajuns la 2.744. Premierul chinez Li Kwqiang a făcut o vizită la Wuhan pentru a verifica eforturile de a controla epidemia și a stat de vorbă cu pacienții și personalul medical.

Duminică a fost confirmat al cincilea caz de coronavirus a fost confirmat în Statele Unite. Cel mai recent caz a fost anunțat în Arizona, iar celelelate două cazuri au fost anunțate în California.

Oficialii au declarat că momentan nu este o amenințare pentru publicul larg.

2.744 de persoane  sunt infectați cu coronavirusul

Turștii francezi care urmează să fie evacuați din regiunea Wuhan din China cu un avion, a informat ministrul francez al Sănătății.

Cetățenii francezi se vor întoarce cu avionul direct în Franța, cu acordul autorităților chineze. Acest lucru va avea loc la mijlocul săptămânii„, a declarat Buzyn.

Cei care se întorc din China sunt obligați să petreacă 14 zile în carantină într-o clinică specială pentru a preveni răspândirea virusului în Franța.

De asemenea, din aproximativ 800 de cetățeni francezi care locuiesc în Wuhan, Franța se aștepată să repatrieze câteva sute. Specialiștii susțin că noul virus ar fi apărut anul trecut într-o piață care se vindeau fructe de mare din centrul orașului Wuhan. Aci se vindea pește și apoi s-a extins în alte orașe din China, inclusiv Beijing și Shanghai, precum și în Statele Unite, Thailanda, Coreea de Sud, Japonia, Australia, Franța și Canada. Specialiștii de la Organizația Mondială a Sănătății a fost la un pas să declare stare de urgență de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: