Redactia.ro
Home » Știri » COŞMAR în aer, ca într-un film horror! Uşa unui avion Boeing, cu 177 de oameni la bord, s-a desprins de pe fuzelaj în timpul zborului (VIDEO)

COŞMAR în aer, ca într-un film horror! Uşa unui avion Boeing, cu 177 de oameni la bord, s-a desprins de pe fuzelaj în timpul zborului (VIDEO)

Cei 177 de pasageri ai unui avion Boeing 737 Max 9 al companiei Alaska Airlines au trăit spaima vieţii după ce o ușă a avionului s-a desprins de pe fuzelaj.

Ușa s-a desprins de pe fuzelaj după decolare. Alaska Airlines a reţinut la sol întreaga flotă de avioane Boeing 737-9 MAX după incident.

Avionul a aterizat în siguranţă

Alaska a precizat că 177 de pasageri și membri ai echipajului se aflau la bord și „a aterizat în siguranță”. Compania aeriană a declarat că va bloca „temporar” la sol toate cele 65 de aeronave 737 Max 9 ale sale pentru a efectua inspecții.

Avionul Boeing 737 Max 9 s-a întors la aeroport la 20 de minute după decolare, potrivit FlightAware. Acesta a fost certificat ca fiind apt pentru zbor în luna octombrie, potrivit site-ului de înregistrare al FAA.

Boeing a scris pe X că strânge mai multe informații și că o echipă tehnică este pregătită să sprijine ancheta.

Zbura la o înălţime de 4.876 metri

Avionul zbura la o înălțime de peste 4.876 m (16.000 ft) când a început coborârea de urgență, potrivit datelor de urmărire a zborului. Măștile de oxigen au fost folosite în timpul incidentului, care a început la aproape 5.000 de metri altitudine, la scurt timp după decolare.

Conform unor imagini, scaunul cel mai apropiat de secțiunea afectată, de la fereastră despre care pasagerii au spus că era neocupat, s-a înclinat în față. Potrivit fotografiilor, zona afectată se afla în treimea din spate a avionului, în spatele aripii și al motoarelor.

Boeing 737 Max a fost descris ca fiind „cea mai analizată aeronavă de transport din istorie” după o serie de probleme de siguranță și investigații.

Aproximativ 1.300 de aeronave 737 Max au fost livrate clienților, arată datele companiei Boeing.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: