Redactia.ro
Home » Monden » Coșmarul s-a terminat pentru Culiță Sterp. Solistul ar putea scăpa de controlul judiciar

Coșmarul s-a terminat pentru Culiță Sterp. Solistul ar putea scăpa de controlul judiciar

culita sterp

Vești bune pentru Culiță Sterp! Artistul a primit acceptul de a concerta în afara țării. Din cauza accidentului pe care îl provocase în urmă cu aproximativ două luni, solistul se afla sub control judiciar și avea interdicția de a părăsi România. Astfel, el fusese nevoit să-și amâne chiar și concertul de Revelion pe care ar fi trebuit să-l susțină pentru românii aflați în Germania.

Culiță Sterp nu a putut concerta peste hotare de Revelion

„Cu părere de rău vreau să vă anunț că nu o să putem să fim prezenți în Germania, la Revelionul pe care trebuia să-l susținem. Am sperat până în ultimul moment că problemele se vor rezolva și că vom putea pleca, și că vom putea fi aproape de dumnevoastră. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. O să revenim cu detalii și o să reprogramăm evenimentele pe viitor. Până atunci, vă dorim tuturor sărbători fericite alături de familie, alături de cei tragi și să ne revedem curând și în afara țării”,  transmitea Culiță, la acea vreme. Iată, însă că a răsărit soarele și pe strada lui!

Culiță Sterp a formulat o cerere în fața instanței pentru a se putea deplasa în Spania, acolo unde are un concert, deși se află încă sub măsura controlului judiciar și, în teorie, nu ar avea voie să părăsească teritoriul României.

Culiță, vești bune din partea magistraților

După lungi dezbateri, Judecătoria Cluj-Napoca a decis să admită cererea artistului și să îi permită părăsirea țării în perioada 26-29 ianuarie pentru a susține concertul respectiv.

În temeiul art. 203 alin. 5, art. 205 alin. 2, lit. a din Codul de procedură penală, admite cererea formulată de inculpatul Sterp Nicolae, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art.

366 alin. 1 și 2 Cod penal și părăsirea locului accidentului, faptă prevăzută și pedepsită de art. 388 alin. 1 Cod penal (dosar penal nr. 26306/211/2022), aflat sub măsura preventivă a controlului judiciar luată prin Ordonanța din data de 18.11.2022 și menținută prin încheierea penală nr. 293 din 28.12.2022 și îi încuviințează acestuia părăsirea limitei teritoriale a României pentru o durată de 4 zile, în perioada 26-29 ianuarie 2023 (prima și ultima zi incluse), pentru a se deplasa în Spania, orașul Madrid.

La data rămânerii definitive, prezenta încheiere se comunică către IPJ Hunedoara, Serviciul de Investigații Criminale- Biroul de Supravegheri Judiciare, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia magistraților.

În luna noiembrie, Culiță Sterp, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit din plin un autoturism care circula în mod regulamentar. Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: