Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din București! Uite cum arată imobilul

Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din București! Uite cum arată imobilul

GALERIE FOTO (3) Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din București! Uite cum arată imobilul

Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din București! Încurcate sunt căile Domnului, dar Oli a găsit calea ce-a dreaptă.

”În 2012, controversatul afacerist Gheorghe Stelian, cunoscut şi drept “săgeata” lui Dorin Cocoş, a cumpărat o vilă de lux. Situată pe Şoseaua Kiseleff, la nr. 16, pentru care a plătit suma de 5 milioane de euro. După condamnarea pe care a primit-o însă, la fond, în dosarul fraudei de la ANRP, “Stelu” a încercat şi a reuşit să scape atât de afacerile care puteau fi puse sub sechestru. Astfel, se pare că de luxosul stațiu a fost preluat, la finalul anului trecut, de familia cunoscutului antrenor de fotbal Cosmin Olăroiu”, conform Jurnalul National.

Același ziar relatează că, pe lângă proprietatea de milioane de euro, Oli ar fi pus mâna și pe o clădire de afaceri a partenerului său pe care acum o deține în totalitate fiul său, Antonio Daniel Olăroiu.

Însă, noi avem în vedere vila care a fost cumpărată de către Stelian cu 5,65 milioane de euro. Are o suprafaţă de 515 metri pătraţi şi un teren de 2.700 de metri pătraţi. Se pare că pentru amenajare a fost angajată o exhipă profesionistă care și-a făcut treaba de minune. Dacă exteriorul pare interesant, în interior este doar lux și opulență. Totul a fost aranjat cu bun gust. Astfel casa a ajuns pe site-urile de arhitectură şi design interior din străinătate, fiind dată ca exemplu de originalitate.

Olăroiu, regele Chinei. Este cel mai bine plătit antrenor roman din toate timpurile

De când a plecat din România, Cosmin Olăroiu a devenit unul dintre cei mai bine plătiți antrenori. A dat lovitura în China unde o antrenează în prezent pe „Jiangsu Suning”. Pentru asta, primește aproximativ 7 milioane de euro pe an. În februarie și-a prelungit înțelegerea cu echipa din China. Astfel, din 2018 până în 2022, tehnicianul va încasa aproximativ 30 de milioane de euro, doar din salariu.

Ascensiunea lui Olăroiu a început în 2007, atunci când a decis să meargă la Al-Hilal, în Arabia Saudită, unde a primit 3 milioane de euro. A ales apoi să plece la Al-Sadd în Qatar. A stat doar un an, dar a primit 2 milioane de euro. Au urmat 6 ani în care a antrenat doar în Emirate. Mai întâi a preluat-o pe Al-Ain, unde a negociat un contract de peste 3 milioane de euro. A urmat apoi la Shabab Al-Ahli, unde a rămas 4 sezoane. În momentul în care a semnat contractual a primit 4 milioane de euro pe sezon, dar până la finalul perioadei contractuale salariul a crescut până la şase milioane. Ultima lovitură a fost decizia de a antrena în China. La Jiangsu Suning averea românului a crescut considerabil. Primește 7 milioane de euro pe sezon. În plus a semnat și o prelungire de contract. În acest moment averea lui Cosmin Olăroiu ajunge la aproximativ 60 de milioane doar din fotbal. În plus este cunoscut faptul că antrenorul a făcut mai multe investiții și are și alte afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini