Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Olăroiu şi-a dus echipa departe de China! S-au amânat meciurile

Cosmin Olăroiu şi-a dus echipa departe de China! S-au amânat meciurile

Cosmin Olăroiu şi-a dus echipa departe de China

Cosmin Olăroiu şi-a dus echipa departe de China. Antrenorul a decis să prelungească stagiul de pregătire din Dubai. Mai multe competiţii din China au fost amânate.

Toate competiţiile sportive din China au suferit modificări din cauza crizei provovată de coronavirus. Astfel, Cosmin Olăroiu a decis să prelungească cantonamentul din Dubai, până când lucrurile se vor linişti. Chinezii au decis să amâne Supercupa Chinei, care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 5 februarie. Turneul de fotbal feminin pentru calificare la JO de la Tokyo, programat la Wuhan, a fost mutat la Nanjing. Decizia a fost luată de Confederaţia Asiatică de Fotbal, după ce numărul persoanelor bolnave a crescut alarmant în ultimele zile. Şi turneul de box care ar fi trebuit să aibă loc în acelaşi oraş a fost mutat.

41 de persoane au murit din cauza virusului

Până în acest moment 41 de persoane au decedat, iar numărul celor contaminaţi a ajuns la 1.300.
Până acum au mai fost confirmate 2 cazuri în Statele Unite şi trei cazuri în Franţa. S-a decis ca 10 oraşe să fie puse în carantină pentru a preveni răspândirea virusului ucigaş.
Autorităţile din China au decis să închidă templele, Oraşul Interzis şi o parte din Marele Zid, chiar dacă este Anul Nou. În plus guvernul a interzis plecarea din Wuhan a trenurilor şi avioanelor şi a blocat autostrăzile. Purtarea de măşti este obligatorie şi încălcarea ordinului se pedepseşte cu amendă.

Citeşte şi: Ianis Hagi nu mai prinde lotul la Genk. A fost lăsat acasă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: