Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi nu mai prinde lotul la Genk. A fost lăsat acasă

Ianis Hagi nu mai prinde lotul la Genk. A fost lăsat acasă

ianis hagi, romania u21,

Ianis Hagi nu mai prinde lotul la Genk. Antrenorul echipei nu l-a convocat pentru meciul de sâmbătă cu Gent.

20 de jucători au fost convocați de antrenorul Hannes Wolf, pentru meciul de sâmbătă seara cu Gent. Fiul lui Gheorghe Hagi nu a fost însă printre cei selectați.

”Mâine mergem pe Ghelamco Arena. KAA Gent este în prezent pe locul doi în clasament. Hannes Wolf a selectat acești 20 de jucători. Hrosovsky și Moller Dehli au revenit. Hagi și Sierra au fost lăsați în afara lotului”, este anunțul oficialilor de la Genk.

Săptămâna trecută, Ianis a fost inclus în echipă pentru întâlnirea cu Zulte Waregem, însă nu a jucat niciun minut.

Ianis Hagi joacă din ce în ce mai puțin

Românul a fost folosit din ce în ce mai puțin la Genk. A marcat de trei ori în 19 meciuri. Acum are și o altă problemă. A fost adus Kristian Thorstveidt , care joacă exact pe postul său. Jurnaliştii belgieni de la Voetbal Primeur consideră că transferul lui Ianis Hagi a fost unul nereuşit. Mijlocașul de 21 de ani a fost în echipa “țepelor” sezonului trecut. În vara anului trecut, belgienii au plătit pentru transfer 4 milioane de euro, iar cota jucătorului este de 6 milioane de euro. În iarnă Gigi Becali anunța că ar vrea să-l cumpere, dar belgienii nu au vrut să audă.

„Pentru Ianis e greu în străinătate la o vârstă fragedă. Aşa cred eu. El trebuia să joace în România până la 23-24 de ani, să fie copt, să se căsătorească şi după aia să se transfere. Aşa e părerea mea. Dacă îl luam eu, era cel mai bun din România, nu-i trecea nimeni prin cale. Eu i-am spus lui Hagi că îi dau 3 milioane şi scriem în contract că joacă titular”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Citește și: Cristian Săpunaru a rămas în Turcia! A semnat cu Kayserispor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: