Redactia.ro
Home » Sport » Cristian Săpunaru a rămas în Turcia! A semnat cu Kayserispor!

Cristian Săpunaru a rămas în Turcia! A semnat cu Kayserispor!

GALERIE FOTO (2) Cristian Săpunaru a rămas în Turcia

Cristian Săpunaru a rămas în Turcia! Românul și-a reziliat contractul cu Denizlispor și a decis să semneze cu o altă echipă tot din Turcia.

Cristi Săpunaru a decis să rămână tot în Turcia și a semnat deja un nou contract cu Kayserispor. Românul are un contract pe un an și jumătate. Clubul a făcut deja public transferul.

„Cristian Săpunaru și Emre Tașdemir sunt noile transferuri ale lui Kayserispor! Cei doi au semnat astăzi contractele. Săpunaru a semnat un contract pe un an și jumătate, în timp ce Emre Tașdemir va evolua la echipa noastră până la finalul sezonului”, a fost mesajul postat de turci.

Kayserispor nu stă deloc bine în campionatul Turciei. Este pe ultimul loc după 18 etape cu doar 10 puncte. În acest moment echipa este la cinci puncte de primul loc care asigură menținerea în Superliga.

Săpunaru și-a reziliat contractul cu Denizlispor

Fundașul român, în vârstă de 35 de ani, a ajuns la Denizlispor în 2019. S-a transferat chiar de la Kayserispor , unde ajunsese în 2017. Atunci a venit liber de contract. Săpunaru a jucat 15 meciuri în tricoul celor de la Denizlispor.

„După mai multe discuţii cu fotbalistul nostru Cristian Săpunaru, s-a ajuns la un acord cu acesta şi i s-a reziliat contractul. Îi mulţumim pentru contribuţiile sale şi îi urăm succes în carieră”, au scris turcii pe pagina de Twitter.

De-a lungul carierei Cristian Săpunaru a mai jucat la Astra Giurgiu, Pandurii Tg jiu, Real Zaragoza, FC Porto sau Rapid. Are în palmares o Cupă a României și o Supercupă, ambele cu Rapid. Mai are 4 titluri cu Porto. Două titluri de campion, Cupa a Portugaliei, Supercupa Portugaliei, și Europa League sezonul 2010-2011.

Citește și: Caroline Wozniacki, ultimul meci din carieră! Nu și-a putut stăpâni lacrimile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: