Redactia.ro
Home » Sport » Caroline Wozniacki, ultimul meci din carieră! Nu și-a putut stăpâni lacrimile

Caroline Wozniacki, ultimul meci din carieră! Nu și-a putut stăpâni lacrimile

Caroline Wozniacki nu și-a putut stăpâni lacrimile

Caroline Wozniacki a jucat la Australian Open, ultimul meci din carieră. Jucătoarea de tenis a decis să se retragă pentru a se dedica proiectelor personale.

Daneza nu și-a putut stăpâni lacrimile la finalul meciului pe care l-a jucat vineri noaptea. Wozniacki, în vârstă de 29 de ani a fost învinsă în turul 2 la Australian Open, 5-7, 6-3, 5-7 de tunisianca Ons Jabeur. La final a oferit cu greu un interviu, fiind foarte emoționată.

„Ultimul meu meci a fost decis în trei seturi și mi-am încheiat cariera cu o greșeală pe forehand. Astea sunt elementele pe care am încercat să le îmbunătățesc pe toată durata carierei mele. Rămân cu multe lucruri. Realizările din teren sunt uimitoare, fanii, sentimentele pe care ni le provocați atunci când veniți și ne încurajați la meciuri, sprijinul primit din partea familiei, mai ales din partea tatălui meu, cel care m-a antrenat în toți acești ani. De obicei nu plâng, îmi cer scuze. Sunt amintiri speciale, pe care le voi prețui mereu. Călătoria aceasta a fost incredibilă și să știți că sunt într-adevăr fericită!”, a spus jucătoarea.

Wozniacki a fost lider WTA

Caroline Wozniacki a anunțat anul trecut pe 6 decembrie că a decis să se retragă după Australian Open 2020. Aceasta a spus că își dorește să petreacă mai mult timp cu familie și să călătorească. În plus vrea să se implice în mai multe proiecte și să ajute oamenii diagnosticați cu artrită reumatoidă, boală de care suferă și ea din 2018. Daneza a avut succes încă de la junioare. A câștigat mai multe turnee printre care Wimbledon în 2006 și Turneul Orange Bowl în 2005. Un an mai târziu a trecut la senioare și a participat din nou la Wimbledon. Două luni mai târziu a câștigat primul turneu ITF, la Istanbul. În 2008 se impune pentru prima dată într-un turneu WTA, la Stockholm fără să cedeze niciun set.
În octombrie 2010, Wozniacki a devenit lider mondial în clasamentul feminin WTA, detronând-o pe Serena Williams. Nicio altă jucătoare din Danemarca nu mai reușise această performanță. În toată cariera sa a câștigat 23 de titluri WTA și 4 ITF. Nu a reușit să câștige însă niciodată un turneu de Grand Slam. A ajuns doar în finală la US Open.

Citește și: România, în mijlocul unui scandal de dopaj! Halterofili români de la JO 2012, suspendați

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: