Redactia.ro
Home » Monden » Cosmin Seleși refuză să mai meargă pe litoralul românesc. De ce a luat această decizie: ”Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

Cosmin Seleși refuză să mai meargă pe litoralul românesc. De ce a luat această decizie: ”Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

Cosmin Seleși a reneunțat să mai meargă pe litoralul românesc. Cunoscutul prezentator de televiziune preferă să-și petreacă vacanțele de vară în Grecia, acolo unde totul este pe gust lui. Acesta a enumerat și motivele pentru care a ales să nu mai meargă în stațiunile de la noi din țară.

Cosmin Seleși refuză să mai meargă pe litoralul românesc

Cosmin Seleși a explicat de ce a ales să nu mai meargă pe litoralul românesc. Prezentatorul de televiziune a punctat faptul că ”nu-și permite să se ducă la mare la noi”. Asta pentru că prețurile sunt foarte piperate, iar serviciile nu se ridică la nivelul așteptărilor, dar și al banilor. Seleși spune că pe banii pe care el îi muncește, nu suportă să fie tratat prost.

Acesta a dat și un exemplu foarte bun, spunând că dacă vrea să mănânce mușchi de vită, i se aduce rece sau după o oră de la comandă. Mai apoi, ospătarul se și supără pe el pentru ce a comandat. Ei bine, din această cauză, Cosmin Seleși susține că nu-și mai permite să meargă în stațiunile din România. Prețurile sunt mari, iar serviciile oferite atât la terase, restaurante, cât și la cazări, sunt foarte mari.

Ce spune Cosmin Seleși despre litoralul românesc

Chiar dacă sună ciudat, nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece… înnebunesc. Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a spus Cosmin Seleși, în emisiunea moderată de Adela Popescu la Pro TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: