Redactia.ro
Home » Monden » Cosmin și Eliza Natanticu își doresc copii. Care este motivul pentru care încă nu au devenit părinți

Cosmin și Eliza Natanticu își doresc copii. Care este motivul pentru care încă nu au devenit părinți

GALERIE FOTO (5) Cosmin și Eliza Natanticu își doresc copii

Cosmin și Eliza Natanticu își doresc copii. Actorul s-a căsătorit în 2018 cu Eliza, femeia care îl face fericit. Mihai Bobonete și soția au fost nașii cuplului. Cu toate că sunt o familie, Eliza și Cosmin nu au copii, dar blondina își dorește să devină cât mai curând mămică.

Cosmin și Eliza Natanticu își doresc copii. Care este motivul pentru care încă nu au devenit părinți

Cosmin și Eliza Natanticu își doresc copii. Actorult și soția au mers împreună la Asia Express pentru a face față provocărilor, dar și pentru a-și testa relația. Recent, Eliza și Cosmin Natanticu au fost invitați în cadrul unei emisiuni tv, iar blondina a vorbit despre dorința de avea copii. Deși sunt căsătoriți de trei ani, Cosmin și Eliza nu au copii. Soția actorului a declarat că nu vrea un singur copil, ci doi, iar singurul motiv care îi împiedică acum este pandemia de coronavirus.

Eliza este speriată de ideea de a naște în această perioadă, mai ales că a fost la un pas de moarte din cauza unei bacterii cu care s-a infectta dintr-o unitate medicală. „Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații. Nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag. Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună”, a declarat Eliza Natanticu.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de despărțire în urmă cu ceva timp. Blondina a declarat în trecut că actorul devenise extrem de rece, iar acest lucru a determinat-o să se gândească la despărțire. Din fericire, actorul a realizat că o poate pierde pe Eliza, iar lucrurile au revenit la normal. „S-a întâmplat când a venit Cosmin acasă după un TV Show. Am avut nevoie de o lună de zile, timp în care el nu mai era el, era un străin care a intrat în căminul nostru și pentru mine a fost un șoc și era să ne despărțim. A fost un moment crucial.”, a povestit Eliza.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza

Cosmin și Eliza s-au cunoscut în 2009, când ea avea 20 de ani, iar el 29, prin intermediul unei prietene comune. După 9 ani, cei doi au decis să-și unească destinele, iar nași le-au fost Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina. „Când îmi place de un băiat, sau când îmi plăcea, că n-am mai văzut pe nimeni care să-mi placă după el, m-a orbit, mi-a dat cu ceva pe ochi, când îmi plăcea de cineva, deveneam foarte… lemn. Când venea cineva care mă intimida…”.”, a povestit Eliza despre Cosmin.

Nunta celot doi a avut loc la Pădurile Regale din Corbeanca, având peste 200 de invitați. Eliza a participat în 2016 la X Factor, mărturisind în fața juraților cum a fost cerută în căsătorie. „A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare și cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă. În prima fază, am refuzat, după care, ce să fac, a trebut să îl iau”, a povestit Eliza Natanticu la X Factor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: