Redactia.ro
Home » Monden » Eliza și Cosmin Natanticu au avut probleme în cuplu! Concurenții de la Asia Express au fost la un pas de despărțire

Eliza și Cosmin Natanticu au avut probleme în cuplu! Concurenții de la Asia Express au fost la un pas de despărțire

Eliza și Cosmin Natanticu au avut probleme în cuplu! Concurenții de la Asia Express au fost la un pas de despărțire

Eliza și Cosmin Natanticu au avut probleme în cuplu! De-a lungul timpului cei doi au avut atât urcușuri, cât și coborâșuri în relație.

Eliza și Cosmin Natanticu au avut probleme în cuplu! Concurenții de la Asia Express au fost la un pas de despărțire

Eliza și Cosmin Natanticu formează un cuplu de mai bine de zece ani de zile. De-a lungul timpului cei doi au avut atât urcușuri, cât și coborâșuri în relație, însă în final toate lucrurile s-au aliniat și cei doi formează un cuplu solid de mult timp. Aceștia au fost chiar în pragul despărțirii.

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, a vorbit despre relația de cuplu și despre problemele pe care cei doi le-au întâmpinat de-a lungul timpului. Aceștia s-au iubit, s-au certat, au trecut prin bune și rele, iar în final s-a dovedit că nimic nu îi poate despărți, potrivit cancan.ro.

”Am trecut prin multe hopuri împreună și cumva am fi fost de vină dacă nu am fi luptat și am fi lăsat așa lucrurile, însă am învățat din această viață că nimic nu este ușor și toate lucrurile care vin ușor se și duc așa de repede și pentru o relație în care am luptat și vorbesc din punctul meu de vedere și amândoi am tras cu dinții. Uite că am ajuns acum într-un punct în care lucrurile s-au sedimentat. Au tot fost, de la mici discuții, la mici certuri pe care le au cuplurile, de la cum înveți să treci mai departe, să lași de la tine, de la statul în casă împreună. Noi ne-am mutat împreună după o săptămână.”, a declara Eliza, la Antena Stars.

De asemenea, Eliza a mai vorbit și despre cel mai mare hop pe care l-a avut în relația cu soțul ei. Se pare că Natanticu a avut o perioadă în care a fost foarte rece, lucru ce a făcut-o pe Eliza să ajungă în pragul despărțirii. Din fericire, atunci când bărbatul a realizat că poate pierde femeie iubită comportamentul lui s-a schimbat radical, lucrurile rezolvându-se.

„S-a întâmplat când a venit Cosmin acasă după un TV Show. Am avut nevoie de o lună de zile, timp în care el nu mai era el, era un străin care a intrat în căminul nostru și pentru mine a fost un șoc și era să ne despărțim. A fost un moment crucial.”, a mai spus Eliza.

Ce au făcut Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu înainte de a părăsi țara

Printre cei pe care îi vom vedea în noul sezon Asia Express se numără și Cosmin Natanticu împreună cu soția sa, Eliza Georgescu. Înainte de a pleca în competiția Asia Express de la Antena 1, cei doi au vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre aventura vieții lor care urmează să înceapă. Aceștia au mărturisit că sunt foarte emoționați de ceea ce se va întâmpla, dar pregătiți totodată.

Eliza Georgescu a mărturisit că și-au făcut bagajele cu 6 zile înainte de a pleca în Asia Express, dar s-au și certat. Motivul? Pentru a se obișnui cu neînțelegerile care vor avea loc pe parcursul competiției între ei doi.

”Ne-am făcut bagajele de 6 zile, ne-am certat în ultimele 3 zile ca să ne obișnuim cu treaba asta”, a spus Eliza Georgescu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: