Redactia.ro
Home » Monden » Cine vor fi următorii concurenți eliminați la Asia Express! S-a aflat totul acum

Cine vor fi următorii concurenți eliminați la Asia Express! S-a aflat totul acum

GALERIE FOTO (2) Cine vor fi următorii concurenți eliminați la Asia Express! S-a aflat totul acum

Cine vor fi următorii concurenți eliminați la Asia Express! O pagină pe Instagram a postat ordinea în care echipele vor fi eliminate și mai ales cine sunt căștigătorii acestui sezon.

Cine vor fi următorii concurenți eliminați la Asia Express! S-a aflat totul acum

S-a aflat cine vor fi următorii concurenți care vor părăsi competiția Asia Express. O pagină de Instagram foarte cunoscută a făcut publică o listă cu ordinea în care echipele vor fi eliminate și se pare că până acum aceste informații s-au adeverit.

Potrivit acestei liste, prima echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei, lucru care s-a și adeverit. Următorii au fost Connect-r și Shift, iar ediția trecută au părăsit competiția Zarug și Lorelai.

Acum, pe lista celor de la Viperele Vesele, următorii care vor pleca vor fi Patrizia și Francesco Paglieri, urmați de Adriana Trandafir și Maria Speranța, Cosmin și Eliza Natanticu. Ultimele trei echipe rămase în concurs vor fi Lidia și Estera Buble, Cuza și Emi și Mihai și Elwira Petre.

De asemenea, se pare că predicțiile arată că Mihai și Elwira Petre vor fi cei care vor pleca cu premiul cel mare al sezonului 4 din Asia Express.

Cine vor fi următorii concurenți eliminați la Asia Express! S-a aflat totul acum

Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că a câștigat Asia Express

Mihai și Elwira Petre și-au făcut curaj și au plecat în cursa vieții. Cei doi participă la Asia Express, fiind doi coechipieri de temut. Mihai Petre este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România, având o carieră impresionată și o familie minunată. Împreună cu soția au decis să participe la Asia Express, sezon 4.

Recent s-a zvonit că cei doi sunt marii câștigători ai emisiunii, motiv pentru care oamenii l-au întrebat pe celebrul dansator dacă este adevărat. Având în vedere că a semnat un contract de confidențialitate, nu a putut oferi prea multe detalii și a îndemnat pe toată lumea să se uite la emisiune.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a declarat Mihai Petre.

Dansatorul a vorbit într-un interviu despre cele mai dificile momente trăite în Asia Express, dar și despre legătura puternică ce s-a creat în relația lui după această experiență. “Din perspectiva mea, a fost o experiență fantastică”, a spus Mihai Petre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: