Redactia.ro
Home » Monden » Eliminare nemaivăzută la Asia Express! Modul în care au plecat Zarug și Lorelai i-a șocat pe toți

Eliminare nemaivăzută la Asia Express! Modul în care au plecat Zarug și Lorelai i-a șocat pe toți

Eliminare nemaivăzută la Asia Express! Modul în care au plecat Zarug și Lorelai i-a șocat pe toți

Eliminare nemaivăzută la Asia Express! Ultima ediție a emisiunii s-a terminat cu momente tensionate și scandal, asta după ce Zarug și Lorelai au încălcat pentru ultima data regulile. 

Eliminare nemaivăzută la Asia Express! Modul în care au plecat Zarug și Lorelai i-a șocat pe toți

Concurenții de la Asia Express continuă să se lupte pentru marele premiu de la finalul competiției. Ultima etapă, cea de seara trecută, a fost ultima de pe teritoriul Turciei, iar cei care vor să ajungă în Giorgia trebuie să depășească fără cusur toate provocările pregătite.

În urma voturilor tuturor concurenților, cei care au fost nominalizați sunt: Patrizia și Francesco, Lidia și Estera Buble, dar și Zarug și Lorelai. După ultima proba, Zarug și Lorelai au renunțat să mai ducă proba până la final, așa că au cerut plicul. Prezentatorea TV, Irina Fodor, a declarat că cei doi refuză să facă probele și că nu se grăbesc deloc să ajungă la destinație.

”Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că, o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei”, le-a spus Irina Fodor concurenților.

”A fost exact ce promitea, ideea nu e că eu nu pot duce experiența aceasta Asia Express, ideea este că una este să o duci și alta este să faci performanță din ea. N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva. N-aș da nimic înapoi. Mulțumesc, Asia Express! Nu regret nicio secundă faptul că am decis într-un final în ciuda tuturor fricilor mele să vin aici și să le explorez și să la înving”, a declarat Zarug în cadrul emisiunii Asia Express.

Care a fost reacția concurenților la această eliminare

După ce s-au luptat de-a lungul competiției de la Antena 1, prezentoarea emisiunii a anunțat că cei care se clasează pe ultimul loc la proba pentru ultima șansă sunt Zarug și Lorelai. Din păcate, ediția din această seară deținea diamantul roșu, ceea ce înseamnă că cei doi părăsesc competiția Asia Express-Drumul Împăraților.

”Eu eram șocată, nu îmi venea să cred. Ce s-a întâmplat cu ăștia doi?”, a spus Lidia Buble, vizibil surprinsă.

”Zarug și Lorelei au rămas într-o pantă. Și-au cam băgat picioarele în ele de probe, și-au cam băgat picioarele în el de concurs”, a fost replica lui Cuza.

”Mi se pare lipsă de respect pentru ceilalți concurenți. Au plecat Connect-R și Shift care își doreau să rămână”, a zis Cosmin Natanticu.

”Am rămas cu un gust amar dublu”, a mai dezvăluit și Mihai Petre

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: