Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Zarug a încălcat regulile competiției Asia Express! ”Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii”

Motivul pentru care Zarug a încălcat regulile competiției Asia Express! ”Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii”

Motivul pentru care Zarug a încălcat regulile competiției Asia Express! ”Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii”

Motivul pentru care Zarug a încălcat regulile competiției Asia Express! Cei doi concurenți au fost atenționați de mai multe ori de către prezentatoarea Irina Fodor. 

Motivul pentru care Zarug a încălcat regulile competiției Asia Express! ”Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii”

Concursul de la Antena 1 este din ce în ce mai dificil pentru echipa formată din Zarug și Lorelei Bratu. Cei doi concurenți au fost atenționați de mai multe ori de către prezentatoarea Irina Fodor că nu respectă regulile impuse de formatul emisiunii. Aceștia nu au luat în considerare avertismentele primite și au continuat să nu participe corect la jocurile de pe Drumul Împăraților.

Zarug și Lorelei Bratu formează una dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express. Aceștia au atras simpatia publicului datorită carismei de care au dat dovadă de-a lungul episoadelor, dar și a modului amuzant în care tratează situațiile. Deși sunt plăcuți de cei de acasă, asta nu înseamnă că au dreptul de a încălca regulile impuse de emisiune. În ediția de duminică, Irina Fodor a fost nevoită să tragă un semnal de alarmă din cauza comportamentului neadecvat pe care Zarug și Lorelei l-au arătat.

Zarug și Lorelei Bratu au mâncat din alimentele pentru probă

La una dintre probe, toți concurenții s-au întâlnit într-o pădure. Prezentatoarea a explicat regulile jocului pentru toate echipele. Fiecare echipă a avut mai multe obiecte de recuzită: trei pahare cu ceai, patru pahare cu cafea, o pâine, nuci de pădure, o sticlă cu apă, steag, dar și două cutii cu lapte și șase mere. Toate acestea trebuiau duse pe o masă la semnalul unui judecător.

Tot în cadrul acestei probe, concurenții au fost supuși mai multor comenzi precum să se descalțe, să aducă telefonul sau să meargă în față. În momentul în care Irina Fodor a dat startul competiției, Zarug și Lorelei nu s-au mișcat deloc. Aceștia au refuzat să participe la joc și au deranjat celelalte echipe care voiau să se concentreze.

Mai mult decât atât, Zarug și Lorelei Bratu au preferat să mănânce din obiectele alimentare primite pentru desfășurarea probei decât să participe activ la competiție. Ceilalți concurenți au fost surprinși de comportamentul celor doi.

”Să mai stăm, zic. Am zis ok, fă, hai să râdem, dă-i dracu, lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii, deși am reținut câteva, și eu, și tu”, a povestit Zarug.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: