Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au cunoscut Lorelei Bratu și Zarug. Cei doi au povestit totul: ”Mi-a fost clientă, o știam din oraș”

Cum s-au cunoscut Lorelei Bratu și Zarug. Cei doi au povestit totul: ”Mi-a fost clientă, o știam din oraș”

Cum s-au cunoscut Lorelei Bratu și Zarug. Cei doi au povestit totul: ”Mi-a fost clientă, o știam din oraș”

Cum s-au cunoscut Lorelei Bratu și Zarug. Cei doi formează una dintre cele mai amuzante echipe de la Asia Espress.

Cum s-au cunoscut Lorelei Bratu și Zarug. Cei doi au povestit totul: ”Mi-a fost clientă, o știam din oraș”

Lorelei Bratu și Zarug formează una dintre cele mai amuzante echipe din competiția Asia Express. Cei doi sunt apreciați pentru sinceritatea lor și pentru faptul că nu se schimbă atunci când apar în fața camerelor, însă puțini știu ce relație este, de fapt, între ei și cum sau unde s-au cunoscut.

Deși par că se cunoscu de o viață, se pare că cei doi sunt prieteni de puțin timp. Aceștia nu se cunosc de mult timp și au pus bazele prieteniei lor chiar în cadrul competiției. Cele două nume grele din mediul online au avut parte de aventura vieții lor și au demonstrat că, deși sunt foarte cunoscuți pe Internet, în viața reală sunt la fel de haioși și binedispuși.

Zarug și partenera sa de la Asia Express se știau de prin oraș, de la evenimentele la care s-au mai intersectat, însă niciodată nu au fost cei mai buni prieteni sau două persoane de nedespărțit, însă relația lor a devenit una extrem de strânsă și specială în cadrul emisiunii Asia Express. Acum, cei doi se înțeleg extrem de bine și îi leagă amintiri pe care nu le pot uita niciodată. Zarug este celebru în lumea vestimentară, domeniu în care s-a intersectat, bineînțeles, cu Lorelei Bratu, în condițiile în care tânăra este unul dintre cele mai cunoscute modele plus-size de la noi din țară. Acesta a povestit că Lorelei Bratu i-a fost chiar și clientă și de atunci au început să comunice.

”Ne știam oarecum, Lorelei mi-a fost și clientă, o știam din oraș, e influencer, eu am activat în modă, era inevitabil ca, la un moment dat, să nu ne întâlnim. Mi-a plăcut la ea exact ce îi place publicului, că e dezinvoltă, că e asumată și că e una din puținele persoane care poate să stea lângă mine fără să intre în pământ”, a spus Zarug la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce înălțime și ce greutate are Lorelei Bratu

Tânăra s-a încris la emisiunea Asia Express alături de bunul său prieten Zarug, iar cei doi formează una dintre cele mai colorate echipe ale emisiunii. Aceștia au fost aleși de producătorii Antena 1 la categoria influenceri. Ediția trecută au fost preferate două blonde celebre și sexy, Alina Ceușan și Carmen Grebișan. Acum s-a încercat să se vină cu ceva inedit, iar publicul a vrut să afle cât mai multe despre Lorelei.

Ei bine aceasta are vârsta de 32 de ani și a lucrat mult timp în PR, la mai multe agenții. Ulterior a decis să înceapă un proiect pe cont propriu și s-a promovat ca model plus size, adică model pentru femeile cu multe kilograme în plus. Lorelei Bratu are o înălțime de 1,65 cm și o greutate e aproximativ 90 de kilograme. Mulți au criticat-o când a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea în ținute foarte decoltate și mulate, dar asta nu a deranjat-o. Nu are nicio problemă în a-și expune corpul exact așa cum este el în acest moment.

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție. Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos. Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!”, povestea Lorelei Bratu într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: