Redactia.ro
Home » Știri » Ce înălțime și ce greutate are Lorelei Bratu? Concurenta de la Asia Express a povestit cât s-a chinuit să slăbească

Ce înălțime și ce greutate are Lorelei Bratu? Concurenta de la Asia Express a povestit cât s-a chinuit să slăbească

Ce înățime și ce greutate are Lorelei Bratu? Concurenta de la Asia Express a povestit cât s-a chinuit să slăbească

Ce înățime și ce greutate are Lorelei Bratu? Influencera face echipă cu Zarug la Asia Express, iar cei doi sunt foarte amuzanți împreună, devenind rapid una dintre echipele preferate.

Ce înălțime și ce greutate are Lorelei Bratu? Concurenta de la Asia Express a povestit cât s-a chinuit să slăbească

Ce înățime și ce greutate are Lorelei Bratu? Tânăra s-a încris la emisiunea Asia Express alături de bunul său prieten Zarug, iar cei doi formează una dintre cele mai colorate echipe ale emisiunii. Aceștia au fost aleși de producătorii Antena 1 la categoria influenceri. Ediția trecută au fost preferate două blonde celebre și sexy, Alina Ceușan și Carmen Grebișan. Acum s-a încercat să se vină cu ceva inedit, iar publicul a vrut să afle cât mai multe despre Lorelei.

Ei bine aceasta are vârsta de 32 de ani și a lucrat mult timp în PR, la mai multe agenții. Ulterior a decis să înceapă un proiect pe cont propriu și s-a promovat ca model plus size, adică model pentru femeile cu multe kilograme în plus. Lorelei Bratu are o înălțime de 1,65 cm și o greutate e aproximativ 90 de kilograme. Mulți au criticat-o când a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea în ținute foarte decoltate și mulate, dar asta nu a deranjat-o. Nu are nicio problemă în a-și expune corpul exact așa cum este el în acest moment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorelei Bratu (@loreleibratu)


„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție. Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos. Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!”, povestea Lorelei Bratu într-un interviu mai vechi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorelei Bratu (@loreleibratu)

Cum se spală concurenții de la Asia Express

Emisiunea de la Antena 1 care îi ține pe telespectatori lipiți de televizoare este o adevărată aventură pentru oricare dintre participanți. Asia Express este o adevărată provocare pentru participanți. Din momentul în care se dă startul aceștia sunt nevoiți să își găsească cazare, transport, mâncare și implicit locuri unde să facă un dus. Se pare că protagoniștii sunt nevoiți să apeleze la bunătatea oamenilor din Turcia pentru a-i lăsa să facă un dus sau să se spele pe față.

Această misiune este destul de dificilă, mai ales că acest sezon a fost filmat în Turcia pe timp de pandemie. Chiar producătoarea Mona Segall a mărturisit că a avut mari emoții în acest an, știind cât de reticenă este lumea în această perioadă. Concurenții cu rgeu au reușit să își găsească locuri unde să doarmă sau să se spele deoarece mulți dintre cetățeni erau sceptici în a primii străini în casă în vreme de pandemie.

În această ediție a emisiunii Asia Express, telespectatorii îi vor vedea în lupta pentru marele premiu pe Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

”Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu.Nu mă gândeam că după «Chefi la cuțite» va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii”, a spus Irina Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: