Redactia.ro
Home » Știri » Costel Corduneanu, condus pe ultimul drum. Cortegiul a părăsit restaurantul fără fanfară sau ceremonial

Costel Corduneanu, condus pe ultimul drum. Cortegiul a părăsit restaurantul fără fanfară sau ceremonial

GALERIE FOTO (4)

Vineri, 19 aprilie 2024, familia și cunoscuții lui Costel Corduneanu l-au însoțit pe fostul sportiv în călătoria sa către eternitate. Plecând de la restaurantul „La Castel”, cortegiul funerar adună sute de mașini, paralizând traficul din Iași. Traseul a fost plin de semnificație, incluzând opriri la locuri care au fost esențiale în viața liderului interlop.

La începutul zilei, cortegiul a părăsit restaurantul unde a fost expus sicriul, fără fanfară sau ceremonial. Într-un act de omagiu și respect, niciun sunet nu a întrerupt solemnitatea momentului. În timp ce o dronă a înregistrat fiecare mișcare, zeci de mașini de lux au însoțit procesiunea, aducând un ultim omagiu celui care a fost Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu, condus pe ultimul drum

După câteva zile de priveghi, în care cei apropiați au avut ocazia să-și ia rămas bun, a sosit momentul înmormântării. Cortegiul, alcătuit din sute de vehicule, au parcurs un traseu complex prin orașul natal al liderului interlop, trecând prin locuri cu semnificație profundă pentru acesta.

Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum la Cimitirul Eternitatea din Iași, iar înainte de acest moment solemn, o slujbă bisericească a avut loc la restaurantul „La Castel”. Apoi, cortegiul s-a îndreptat spre Bulevardul Independenței și  s-a oprit în Tg. Cucu, locul copilăriei sale alături de frații săi, pentru o scurtă pauză de reculegere. În cele din urmă, procesiunea s-a îndreptat către Tătărași, marcând încheierea ceremoniei.

Încă de la momentul în care sicriul a fost depus la restaurantul „La Castel”, oameni din toate colțurile au venit să își aducă omagiul. Familia a dorit ca acest moment să fie unul grandios, iar în zilele de priveghi, au avut loc festivități cu grătare și recitaluri de manele susținute de artiști celebri precum, Narcis de la Bărbulești, Tzancă Uraganu sau Costel Biju. Poliția din Iași a luat măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice, iar acest lucru a fost valabil și în această zi solemnă, când cei apropiați și-au rămas bun de la Costel Corduneanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: