Redactia.ro
Home » Știri » Costel Corduneanu, înmormântat cu onoruri militare. Ce figuri periculoase vor fi prezente la priveghi

Costel Corduneanu, înmormântat cu onoruri militare. Ce figuri periculoase vor fi prezente la priveghi

Unde va avea loc înmormântarea lui Corduneanu. Sursă foto: Ziarul de Iași

Poliția a intrat în alertă la Iași, unde are loc priveghiul liderului clanului de interlopi Corduneanu, decedat la vârsta de 54 de ani din cauza problemelor cardiace. Potrivit informațiilor furnizate de antena3.ro, la priveghiul lui Costel Corduneanu sunt așteptați lideri ai clanurilor de interlopi din întreaga țară.

Sute de persoane, așteptate la priveghiul lui Corduneanu

Restaurantul unde are loc priveghiul, situat la ieșirea din Iași, a fost echipat încă de dimineață cu mai multe difuzoare și proțapuri, în așteptarea cortegiului funerar. Se estimează că în această seară sute de persoane vor veni să își ia rămas bun de la Costel Corduneanu, iar pentru zilele următoare se anticipă o prezență și mai mare.

Autoritățile locale, împreună cu forțele de ordine, sunt în alertă maximă și au pregătit măsuri speciale pentru a preveni orice fel de incidente în timpul ceremoniei funerare și în zonele adiacente.

A fost unul dintre cei mai buni luptători

În contextul acestor evenimente, Federația Română de Lupte a transmis un mesaj de condoleanțe, evidențiind contribuția lui Costel Corduneanu la luptele libere românești. Acesta a fost remarcat drept unul dintre cei mai buni luptători ai municipiului Iași, având performanțe notabile la nivel european și participări la Jocurile Olimpice.

„Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes – Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: