Redactia.ro
Home » Monden » Costi Ioniță, dezvăluiri despre cariera muzicală din SUA. De ce a plecat acolo, iar apoi a revenit în țară

Costi Ioniță, dezvăluiri despre cariera muzicală din SUA. De ce a plecat acolo, iar apoi a revenit în țară

Costi Ioniță este cunoscut publicului, în general, drept un cântăreț de manele. A uimit o țară întreagă, când, în urmă cu mulți ani a plecat în SUA și a început să colaboreze cu unii dintre cei mai celebri artiști internaționali: Shaggy, Kat de Luna, Mohombi sau Faydee. De altfel, a compus piese și pentru foarte mulți artiști de origine balcanică. Majoritatea colaborărilor au fost și sunt în continuare unele de un mare succes. Multe melodii ajungând hituri și chiar fiind nominalizate la premiile Grammy. De curând, artistul a dezvăluit motivul pentru care a dorit să se remarce în SUA.

Costi Ioniță, dezvăluiri despre cariera muzicală din SUA. De ce a plecat acolo, iar apoi a revenit în țară

Costi Ioniță este nu doar cântăreț, ci și producător muzical. Drept urmare, ia adesea legătura cu mulți artiști și se ocupă de tot ce înseamnă realizarea unei melodii. Dacă până înainte de pandemie, Costi Ioniță era mai mult plecat în SUA, la revenirea în România a luat legătura cu unii dintre cei mai celebri cântăreți și le realizează piese care ajung pe locul unu în trending. Printre aceștia se numără: Loredana Groza, Ruby, Lidia Buble, Jador, Culiță Sterp sau Anna Lesko.

Cum a reușit Costi Ioniță să facă o avere din muzică - YouTube

Din rolul de producător muzical, în SUA Costi spune că nu câștiga foarte mulți bani, așa cum poate s-a crezut. Acolo s-a reinventat deoarece a simțit că în țară muzica lui nu îi este apreciată așa cum ar trebui. Totodată, este de părere că și în România ca artist trebuie să impresionezi.

Costi Ionita, Faydee, Shaggy & Mohombi - Habibi (piesa si videoclip nou)

”Chiar nici nu prea luam bani din productie pentru Statele Unite, dar procentele sunt altele. Aici nu te simti respectat de multe ori. Nimeni nu e profet in tara lui, nici eu nu ma simt profet in tara mea, dar nici sa nu fii respectat pentru ceea ce faci e aiurea. Cred ca nici la noi nu mai merge. Piata s-a cernut asa de tare si e foarte greu sa-ti faci loc ca non-talent sau mediocru”, declara Costi Ioniță în urmă cu ceva timp.

Versuri Costi Ionita si Kat DeLuna colaboreaza iar pentru piesa "Always on  My Mind"

Costi Ioniță, despre piesa cu Loredana Groza

Melodia ”Fericire” a stârnit controverse în rândul multor cântăreți, dar și în rândul celorlalți oameni. Mulți au criticat-o pe Loredana Groza pentru că a acceptat să cânte manele. În clipul video, Loredana apare alături de: Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. Costi Ioniță a mărturisit că de cum i-a propus Loredanei această colaborare, artista nu a stat deloc pe gânduri și a acceptat. Costi Ioniță apreciază foarte mult gestul cântăreței.

”Loredana a spus din prima „Da”. Deci nici nu a existat vreo ezitare, prejudecăți, chestii…Nu! Asta înseamnă să fii divă, să fii forță, să ai valoare. Asta înseamnă să fii artist, să ții zeci de ani de zile și să te reinventezi, să accepți niște chestii, să treci de bariere”, a declarat artistul la Neatza cu Răzvan și Dani.

Loredana Groza: "Toți românii ascultă manele". Ce spune despre criticile  primite

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: