Redactia.ro
Home » Monden » Costin Craioveanu, mesaj surprinzător pentru soția sa, Mihaela Cernea: „Eu stau acasă și hrănesc pisici”

Costin Craioveanu, mesaj surprinzător pentru soția sa, Mihaela Cernea: „Eu stau acasă și hrănesc pisici”

Costin Craioveanu, mesaj surprinzător pentru soția sa, Mihaela Cerne

Costin Craioveanu, mesaj surprinzător pentru soția sa, Mihaela Cernea. Cei doi au decis să se despartă după ani de zile de căsnicie. Artista și Costin Craioveanu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, pictorul a postat un mesaj pentru încă soția sa.

Costin Craioveanu, mesaj surprinzător pentru soția sa, Mihaela Cernea: „Eu stau acasă și hrănesc pisici”

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au trăit o poveste frumoasă de dragoste și s-au bucurat de o căsnicie frumoasă. Cei doi au împreună doi copii minunați. Artista a șocat pe toată lumea când a luat decizia de a divorța de tatăl copiilor săi. Pictorul este activ pe rețelele de socializare, unde postează multe momente importante din viața sa. Recent, Costin a postat un mesaj tăios pentru soția lui, Mihaela Cernea. Acesta susține că nu înțelege decizia de a impune un ordin de protecție la 200 m de casă.

„Cum să-i dati mă iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, am grijă de copii și n-am „bătut” în viața mea o familie. „M-am bătut„ cu niște țărănuși din Sălăjean care mi-au rupt mâna să nu-i filmez, care aveam amante și n-am vrt să te las cu ăia, cu așa vibrație joasă. Justiția o să facă dreptate. Că n-am mai pictat de 3 luni având mâna dreaptă rupă din umăr. „Dumnezeul meu” îmi va face dreptate… sau lor”, a scris Costin Craioveanu.

De asemenea, Costin Craioveanu a declarat că în ciuda acuzațiilor care i-au fost aduse, el nu a agresat-o niciodată o femeie. Pictorul este sigur că justiția va face dreptate în acest caz.

Costin Craioveanu în scandal uriaș cu încă soția lui, Mihaela Cernea

Costin Craioveanu a răbufnit după ce soția sa, Mihaela Cernea i-a adus acuzații grave. Bărbatul susține că aceasta a stat cu el 21 de ani, dar cu toate astea, Mihaela a decis să renunțe la tot ce au clădit împreună. „Ce a fost a fost…nimic nu va mai fi. Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic…și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr?

De ce ai stat iubita mea cu mine?…Dacă nu mă iubești…21 de ani? De când v-am construit case…v-am dus în toate vacanțele în Europa…cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri și iubire. De ce?”, i-a reproșat pictorul Mihaelei Cernea.

Mihaela Cernea susține că soțul ei ar fi agresat-o în nenumărate rânduri, cerând chiar și un ordin de protecție la Poliție. Pictorul precizează că aceste acuzații nu sunt adevărate. „Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii”, mai spune Costin Craioveanu. Pe 12 ianuarie, Craioveanu a fost bătut în plină stradă de mai mulți indivizi. În prezent, pictorul are mâna dreaptă în gips și nu mai poate desena. „Din când în când, mai și mă apăr de câte un țăran din Sălăjean, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta că mi-au rupt-o în față sălii de fitness…că doar vroiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e vrăjeală! Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt!”, a mai zis el pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: